załamana8888 0 Napisano Październik 27, 2009 hejka:) kobitki czy mozna zajsc w ciaze w czasie okresu tzn chodzi mi o 5- 6 dzien) przy cyklach 27 dniowych eh:(:(:( mysle ze nie ale wszystko jest mozliwe :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tak zaszlam wiec wspolczuje Napisano Październik 27, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qiopa Napisano Październik 27, 2009 mozna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana8888 0 Napisano Październik 27, 2009 to mam przerabane :(:(:( moze jednak plemniki nie przezyja do mojej owulacji :(:(:( kurcze ale lipa :(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana8888 0 Napisano Październik 27, 2009 :(:(:(:( a któras z was moje drogie kobitki zaszła tak w ciążę ?? ale tak na serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronika8796 Napisano Październik 28, 2009 hej , nie mozna zajsc w ciaze podczas okresu ja sie kocham w kazdy okres i to do konca i jakos w ciazy nie jestem . Naprawde rzadko ludzie wpadaja podczas okresu a czasem sobie tylko wmawiaja ze wpadli podczas miesiaczki .Najwyzej ze masz 21 dniowe cykle to wtedy masz dni plodne odrazu po okresie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona....................... Napisano Październik 28, 2009 jasne że można ja tak zaszłam... jetsem teraz w 26 tyg :) liczyłam płodnie ni epłodne by zajsć a tu okazało sie ze podczas okresu sie udało :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gh4uy5 Napisano Październik 28, 2009 Nie można...w cyklach 27 dnowych owulacja mam miejsce w 12 dc...a skoro stosunek bnył w 5/6 dc to plemniki musiały by żyć 6/7 dni by mogło dojść do zapłodnienia...niemozliwe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Październik 28, 2009 Wg specjalistów NPR pierwszych 5 dni cyklu jest niepłodnych, ale już 6 dc jak najbardziej można zajść w ciążę. Wszystko zależy od tego jak długie masz cykle i na który dc przypada Ci owulacja - max. przeżywalność plemników to 6 dni, a komórki jajowej 48h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nudy1234 0 Napisano Październik 28, 2009 wydaje mi sie ze wszystko mozliwe...ale sa male szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nudy1234 0 Napisano Październik 28, 2009 kochane a gdy jest sie w 17 dniu cyklu przy cyklach 28 dniowych ??? czy któras z was zaszała tak w ciaze ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryczka Napisano Październik 28, 2009 No, ale weźcie pod uwagę, że nigdy nie wiadomo, ile będzie trwał dany cykl. Nawet jak się ma regularne, z jakiegoś powodu owulacja może się przesunąć, niekoniecznie do przodu. Dlatego właśnie nie warto polegać na kalendarzyku. Są to bardzo rzadkie przypadki, ale po co ryzykować, skoro się nie chce mieć dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nudy1234 0 Napisano Październik 28, 2009 co racja to racja:P:P:P ajak to jest ze mna u mnie chyba sa wieksze szanse ??? bo wiem ze szanse zawsze sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach