Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cien cienia

Gdzie w Lublinie sklepy zielarskie?

Polecane posty

Gość cien cienia

Znam 2: na Podzamczu i Świętoduskiej, ale nie ma tam tego, czego szukam. a mianowicie plukanki Herbaflos przyciemniajacej, sa tylko wzmacniajace. Moze mi ktos pomoc?

Gość Ewaaaaaaaaaaaaaaaa
Na Narutowicza jest jeden taki... Herbex... czy jakoś tak :-)

Gość Ewaaaaaaaaaaaaaaaa
Tak pomiędzy Okopową a Peowiaków. Ale szczerze mówiąc, juz dawno tam nie byłam i nie orientuję się jak jest teraz wyposażony. Kiedyś był nawet nieźle.

Gość cien cienia
Dziekuje:) A co do niektorych to brak slow... OBRZADKU:/

Gość no to popros ich
zeby Ci sprowadzili

Gość a nie mozesz sprzedawce
poprosic zeby Ci sprowadzili to co chcesz?

Gość gośćLublin
Na ul. M. Biernackiego 12 sklep Zielarsko Medyczny z prawdziwego zdarzenia ZDROWIE Z NATURY .Jak "od reki" nie mają to w większości przypadków na następny dzień sprowadzą. Zawsze trafi się jakaś nowość lub z uwagi na wysoką cenę (mam tu na myśli wysoką cenę producenta) np. kosmetyk, że w sklepie nie mają. Fizycznie jest to nie możliwe aby gdziekolwiek było wszystko. A skoro o cenach wtrąciłem to dodam, że mają bardzo dobre ceny, ale najlepiej jest iść i samemu się przekonać. Ja w 90% przypadków kupuję u nich bez konieczności zamawiania ponieważ mają bardzo dobrze zaopatrzony sklep.

Gość Tamarkaa
Ja neidawno mialam straszny problem z cera, mialam strasznie wysuszona, do takiego stopnia że wstydzilam sie wychodzic z domu…zadzwonilam po poradę do sklepu Moja Zielarnia, znajdziecie ich na strone www.mojazielarnia.com doradzili mi swietny preparat, same naturalne kosmetyki. Juz po 2 dniach widziałam ogromną różnice, dlatego bardzo polecam!

Gość MiłaLina
To prawda, kojarze ten sklep. Oferują szeroki wybór mieszanek ziolowych i to bardzo tanio! A wiadomo ze jak i ceny sa dobre to i chetniej sie kupuje w takim sklepie.

Gość MamaMichasia
Czystek, młody jęczmien, nasiona chia, pasty do zebow naturalne, kwas l-askorbinowy, msm, glukozamine oraz wiele innch i ciekawych produktów znajdziesz na http://e-natura.pl