Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3018021987

Czemu mój partner nie może wsadzić mi członka?????

Polecane posty

Gość 3018021987

To jest krępujące dla mnie i nie wiem jak zacząć!! Mój chłopak bardzo się stara o grę wstępną, chce żeby było wszystko dobrze i jest naprawdę wspaniale ale gdy chce włożyć mi penisa odczuwam straszny ból i zazwyczaj stosunek przerywamy nie wiem czemu tak jest nie rodziłam jeszcze dzieci czy ktoś wie może co mi jest i czemu mój organizm tak się zachowuje??

Gość 3018021987
A rozczaruje cię bo 24 lata

Gość a to po prostu juz zaroslo
:D

Gość amoze
A może jesteś po prostu za sucha? Może jakiś środek nawilżający ja polecam żel dureks play sam używałem bo moja dziewczyna też kiedyś miała czasami taki problem że ja strasznie bolało i w ogóle nie chciał wejść... A dodatkowo żel wzmacnia doznania dla ciebie i partnera

Gość może brzydzi sie seksu

Gość polecam zarliwa modlitwe
na pewno pomoze :D

Gość amoze
dodam ze sam chetnie daje dooopy panu Henrykowi, palaczowi z pobliskiej kotlowni

Gość kuuuuuuuuuuul
3018021987-my niestety z moim partnerem tez mielismy taki problem, oboje chcielismy bardzo wspolzyc ale on nie mogl wejsc we mnie.Staral sie bardzo i nic... probowalismy chyba ponad rok czasu,az wreszcie sie udalo.Wydaje mi sie ze to poprostu przez psychike,u nas gdy bylo juz blisko wspolzycia moja psycha chyba cos robila ze mna takiego ze nie pozwolilam mu wejsc we mnie. Bardzo sie meczylismy ale milosc byla mocniejsza i dalismy rade-w koncu sie udalo.Pomóc moze zabawa paluszkami, moj misiek bardzo czesto piescil mnie w ten sposob i stopniowo coraz glebiej wkladal paluszka, pozniej bylo latwiej wprowadzic penisa. Teraz nie mamy juz zadnego problemu z seksem, oprocz tego ze niestety nie mam orgazmu, dochodze zazwyczaj tylko po pieszczotach jezyczkiem albo paluszkiem. Moze nie masz jeszcze zaufania do swojego partnera albo nie jestes gotowa na seks i tak reaguje twoj organizm, a bardziej psychika. Napisz jak to dokladnie wyglada u was pozdrawiam

Gość asdfghjklzxcrt
3018021987 ty sprawdz czy ty kobieta jestes napewno hah

Gość malaczarna31
moze trzeba Cie bardziej podniecic? jak temu zaradzić? napisz do mnie maila... pomogę :)

Gość gość
Nie pasujecie do siebie :)

Gość gość
Jak to czemu bo ty tam porządnie zarośłaś a twój chłop ma za cienkiego i ma miękką fajkę w Gaciach

Gość gość
Bo dlatego źe twój chłopak droga założycielko ma flaka między nogami

Gość gość
Stary temat i słabe prowo ale może założycielka forum jest dobrze zarośnięta między nogami albo chłopak ma dobrego flaka w kroku

Gość gość
Niech pije mleko z gipsem .

Gość gość
Ja tak mialam bedac z facetem ktorego nie kochalam patrzac z perspektywy czasu. Od paru lat jestem z innym i od poczatku takiego problemu nie bylo