Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amazonka24

Rzucila mnie swinia!!

Polecane posty

Gość Amazonka24
Moj chlopak to swinia...Jak wiekszosc facetow,prostacy i hamy,mysla ze na imprezie jak wydadza 6 zl na piwo to juz laska na nich poleci (zalosni).Nietrzeba stawiac zeby laska sie zainteresowala:/ ruszcie glowa ciamajdy

Gość Amazonka24
Na ciebie to wystarczy stara zulica...bez zeba a i tak sie cieszysz pajacu...Koles widac ze twoim zawodem jest pasozytowanie na mamusi i 4 zlote dostajesz na weekend wiec sobie daruj lamago...Wlasnie tacy jak ty(podszywajacy sie) mnie smiesza,siedzisz przed kompem bo laski na ciebie niepatrza

Szukasz poklasku ? Jakiej formy pocieszenia ? Chciałabyś tak wyglądać jak na tych zdjęciach ? PZDR MR NLS

Gość Amazonka24
HaHa...jak juz to za siodmym razem zdalam a po raz siodmy to ty probowales zdac do trzeciej ale ci nie wyszlo...smieszny gosc,mnie poucza a sam nie umie zdan ukladac

Gość singiel to taki sam człowiek
tylko, że lepszy, bo bez balastu

Gość Amazonka24
Ja niemowie odrazu ze to jakis wyrzutek ale zranil mnie i musze sie jakos wyladowac.No jakby spojrzec z drugiej strony to racja,przynajmniej bede mogla robic co mi sie zywnie podoba:P bez zbednych tlumaczen....

Gość yf7fitif
Rachunek jest prosty Randka: kwiaty - 40 zł kawa dla dwojga - 20 zł bilety do kina z popcornem i napojami - 60zł w sumie 120 zł Prostytutka -100 zł A zatem randka wychodzi o 20 zł drożej niż prostytutka i JESZCZE NIE MA SIĘ PEWNOŚCI ŻE GAŁA BĘDZIE OPIE**OLONA !!!!

Gość Amazonka24
Tylko ze te 100 zl bedziesz wydawal za kazdym razem gdy sie z nia umowisz..a 120 zl wydasz moze 3 razy i jak dobrze zagadasz to dziewczyna jest twoja i juz niemusisz za nic placic...Poza tym dziewczyna umie za siebie zaplacic wiec tak niewyliczaj

Gość yufuvujv
stali klienci mogą liczyć na bonusowe i darmowe spotkania. Ewentualnie discount. Małżeństwo + dzieci = dożywotnie spłacanie długów Zapominiałaś o tym największym koszcie seksu z nie prostytutką

Gość Amazonka24
hehe:) dobre zabezpieczenie to podstawa...Ale chyba w przyszlosci chcesz miec dzieci?

Nie no zal... jeszcze zadna dziewczyna jak kiedykolwiek gdzies zaprosilem nie musiala za siebie placic... poprostu ja nie ogarniam takich ludzi... co innego jak dziewczyna chce sie odwdzieczyc czy cos... ale u mnie to nie przechodzi... odwdzieczyc to sie moze inaczej... przytulic, pocalowa... swoja obecnoscia sie odwdziecza... a co za roznica czy wydam 50zl czy 5000zl... kasa to nie wszystko... a jak laska to blachara to mwie jej nara http://www.kafeteria.xup.pl