Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaagusia

Pytanie do kobitekjestem zla na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość agaagusia

Witam.Moj maz jezdzi za granice do pracy...mial wrucic za niecale 2 tyg...a dzis okazuje sie ze on musi zostac na 2 miesiace:O:O:O:O:O:O:O:Ojestem wkurwiona na maxa.Czy ktoras z was ma tez podobne problemy....jak radzicie sobie bedac zdala od niego?

witam w grónie załamanych moj chłopak jezdzi ciezarówkami niemcy holandia belgia widze o tydzien na miesiac i jest fatalnie :(:( tesknie bardzo ale czuje ze sie oddalamy od siebie raczej ja tak czuje i jeszcze sie teraz zastanawiam czy nnie jestem w ciazy :( moze mi pomozesz ?

Gość agaagusia
zalamana ja tez gowidze tylko tydz,moj wyjezdza do belgi do pracy...i tak sie cieszylam ze juz tylko 2 tyg zostaly a tu nagle dowaduje sie ze on musi zostac 2 miesiace bo mu firma kaze a jak wruci do domu to moze juz niewracac:O:O:O:O:Odomyslam sie jak cio ciezko...ok nawet jak bys chciala (chcieli oboje )tego dziecka to wsumie zostajesz z nim sama...a ja wiem jak to jest samemu wychowywac dzidzie choc niby ma sie te druga osobe:O:O:O:O

Gość agaagusia
a tym bardziej ze gdy byl ostatnio to sie troche posprzeczalismy i chcialam za te 2 tyg spedzic z nim lepsze dni niz ostatnio a tu takawiadomosc:O:O:O:O

ja tez to przechodziłam miał zjechac do domu a to muusiał zjechac do radomia do firmy bo mu sie samochód zepsuł :(:( a do radomia od mojego domu troszke jest daleko :(:( i to mnie tak wkurza ze to szok albo koło przebije i ma opóżnienie albo mu jakies kagance nie łapia i blokuja mu koła albo przedłuyżył sie rozładunek załadunek no masakra i jeszcze teraz nie wiem co zrobi jak bedzie dzidzia :( w sumie nie powinnam byc w ciazy bo to 8 dzien cyklu a cykle mam 28 dniowe.. ale ja juz sama nie wiem pytałam sie o tym na forum ale wiesz jak to jest inni pisza ze nie ma szans inni ze jestm w ciazy a inni gratuluja mi juz córy a na testy za wczesnie ja sie chyba wykoncze :(:(

Gość agaagusia
zalamana idz moze do ginekologa...jak jestes to on to napewno zaowazy

Gość kate1025
załamana na 100% nie jestes w ciąży, sprawdź sobie na necie albo w książce kiedy występuje owulacja , kiedy są dni plodne itp itd, a nie pytaj na forum po 100 razy jak i tak nie wierzysz w to co ci piszą, boszzz osłabiaja mnie takie kobiety, na forum się uzalasz ze co zrobisz jak będziesz w ciąży bo facet daleko a na innym piszesz zebys sę cieszyła, normalnie brak slów

Gość kate1025
jasne teraz idź do ginekolog on na pewno zauważy hahahaha dobre:) chyba z fusów wywróży, czy wy na serio macie takie braki ?

Gość agaagusia
ty kate a ciebie kto prosil o komentowanie tego czy ona jest w ciazy czy nie,jak chce to niechy pyta nawet i po 20000 razy,co ci do tego

chyba ty nie rozumiesz co ja pisze !!!!!!!!!!!! pisze nie nie chce dziecka ale jak juz zajde to juz ono bedzie i chyba innego wyboru nie bede miec jak sie cieszyc i dbac o to dziecko !!!!!!!!!!!! czytaj ze zrozumieniem i ja sie wcale nie uazalm ... mam taka sama sytuacje z kolezanka i tyle a jak ci przeszkadza to to poprostu sie nie udzielaj !!!! jak nie wiesz po co jest forum to nie moja wina ale ok to twoje zdanie

Gość agaagusia
idz komentowac gdzie indziej bo tu nikt cie o zdanie nieprosil

Gość agaagusia
zalamana nieprzjmuj sie takimi komentami,sie wcinaja jak waciak w dupe:D:D:D:D

nie rozumiem takich ludzi ale ok :):) jak bedzie miała jakis problem to tez bedzie sie wypytywała po 10000 razy ale ok olejmy to... jak sie dobrze poczyje i sobie pogada albo nas powyzywa to spoko

Gość kate1025
"jakbym wpdała to bym nie rozpaczała:)" to twój wpis na innym forum.... dokładnie wiem po co jest forum i mogę sie wypowiadac na kazdy temat bo taka idea forum ale co tu dyskutowac jak nawet nie wiecie kiedy owulacja i kiedy lekarz moze potwierdzic ciąże , dobre jestescie....

Gość kate1025
to wy mnie zaatakowałyście tak apropo, ja tylko wyraziłam zdanie podając argumenty ale dla was to chyba za trudne do zrozumienia

hehehe ale mnie rozbawiłaś a ty moze wiesz kiedy jest owulacja heheheh owulacje mozna stwierdzic po przez badanie usg albo po przez testy normalnie zal ale ja cie uczyc nie bede w szkole ci powiedza

Gość agaagusia
ty sluchaj idz dziecko naprawde gdzie indziej...a kiedy lekarz moze rozpoznac ciaze to wie dokladnie...wiec idzkaj juz

Gość kurwwwwwwa znowu ta
analfabetka! odbierzcie internet tej protaczce ze wsi! nie dosc ze wali byki gorzej niz dziecko w podstawowce to jeszcze ciagle zaklada kretynskie tematy o mezu na forum ginekologicznym!! i takie cos sie chce mnozyc!!

Gość agaagusia
a ty wypierdalaj !!!!!!!!!

Gość kate1025
niesamowite zjawiska z was, poprawiłyście mi humor:):)powodzenia w zyciu i szczęscia bo ono głupim sprzyja , bedziecie go duuuuuzo potrzebowac:)

Gość agaagusia
beda mnie kurwa uczyc kiedy mam spacje robic...no ja pierdole

Gość agaagusia
zalamana jemu chodzi o mnie bo nie robie wszedzie spacji:D:D:D:D:D:D

Gość agaagusia
no tak zapomniala ze barychlo z gimnazium jeszcze nie spi :D:D:D:D:D

Gość kate1025
załamana to chyba nie ty założylas ten temat?więc to nie do ciebie, nawet tego nie kapujesz?????