Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaagusia

Pytanie do kobitekjestem zla na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

aga myslalam ze pracuje w tej firmie. To moglabym sie dowiedziec czy faktycznie jest tak jak Ci powiedzial.

kochanie nic mi sie jeszcze nie spóźńa na szczescie :P:P kochałam sie teraz we wtorek hehe jakie szczegóły hehe a to był mój 8 dnien cyklu a cykle mam 27 28 dniowe... minoł juz tydzien a mnie piersi bola tak ze szok no bez kitu nigdy nie miałam tak ze w srodku cyklu mnie bolały :/;/

:)jest jest...pelne zaufanie...on te niejst zadowolony ze zostaje...mial taka mine dzis jak z nim gadalam na skypie ze az strach bylo sie odezwac:P

ktos tu z nas wiezy w potege internetu no no no gratulacje hehehe sprawdzenie owulacji na stronce hehehe nie no nie moge z tej osoby a mi sie wydawało ze kazda z nas jest inna i ze owulacja sie moze przesunac ale nie ta strona nie kłamie wiec wchodzmy i obliczajmy sobie owulacje hehehehehehehe zaraz tu padne hehehe

Gość ze sie wtrace
kiedy robilyscie ostatnia cytologie?

Gość no to juz nie przeszkadzamale
pilnujcie by robic cytologie raz w roku,pozdrawiam

Gość glupie gowniary czy
gowniary glupie???? Bola mnie cycki po 8 dniach od sexu (pewnie ciaza) . No bez kitu !!!!Buahahahha . Bez kitu !!! Przyszla matka ? Czy jakies bezmozgie emo?

Gość 28 lat
?????????????????????/ O boziu :( Naprawde ubolewam.

Gość mam 30lat i od kiedy ro
:) :) i od kiedy rozpoczelam wspolzycie robilam cytologie co roku,a i tak dopadl mnie stan przednowotworowy:( na szczescie ze co roku robilam to badanie, to bylo wszystko do wyleczenia,gdybm nie robila to pewnie nie byloby mnie juz na tym swiecie.. wybaczcie ze przeszkadzam znowu