Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idiota 1974

Kocham ja...........................

Polecane posty

Gość Idiota 1974

Kocham jak idiota, kobiete po przejsciach. Ma podobne do moich zainteresowania, lubi ze mna spedzac czas, nawet poszla ze mna do lozka... niemal wszystko, co robimy, robimy razem, przenioslem sie dla niej do innego miasta, a ona ... wciaz nie chce ze mna byc ;(

Gość idiotka 1978
mam podobnie

Gość moze wlasnie...
...dlatego kochacie...bo nie mozecie miec...najbardziej nas kreci nieosiagalne...

Gość idiotka 1978
podobnie do Ciebie :) A chętny - lubisz idiotki ?

Gość zgadzam się zawsze
to czego nie mozemy miec kusi najbardziej:)

Gość a ja kocham takiego
Jednego kretyna który ma mnie w d*pie:(

Gość to teraz ja...
a co mi tam też się wyżalę... Kocham faceta z którym nigdy nie będę , nie potrafię o nim zapomnieć , nie wiem jak bez niego żyć... Tęsknię strasznie...nie mam już siły :( ide spać bo już pierdzielę bez sensu

Gość in my opinion
a ja kocham mojego indiańca:D

Gość Werronikaa
Tez naleze do takich kobiet....Jedyne co moge ci poradzic to daj jej troche czasu. Do niczego jej nie zmuszaj, ale caly czas staraj sie jej dac do zrozumienia jak bardzo ci na niej zalezy, pozdrowienia

Gość minuta prawdy przed snem
Nikt nie zna Twojego zycia, ale jesli taki uklad trwa poltora roku, i jesli to Tobie zalezy bardziej, to niestety, najpewniej wpadles w tzw. pulapke przyjaciela. Przechodziles ten zwiazek, przegapiles swoja szanse i pewnie za bardzo sie odkryles... Jestes zapewne po prostu milym facetem, ktoremu zalezy i sie stara. A to slaba podnieta dla kobiet. Dramat dla Ciebie sie zacznie kiedy ona nagle zakocha sie na amen w jakims facecie, ktorego pozlala 2 tygodnie wczesniej. I jesli nie bedzie miala odrobiny przyzwoitosci i szacunku dla Twoich uczuc, to jeszcze przyjdzie do Ciebie sie zwierzac :) To czeste.