Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i.goliasz

tusz do rzęs

Polecane posty

Poradzcie jaki wybrac tusz do rzęs , chodzi mi o mega wydłużający tzw efekt sztucznych rzes , do tej pory uzywałam Loreal Panoramic curl ale ze wychodzi on juz prawie z produkcji muszę zmienic na inny .....

Ja mam Define-a-lash z maybelline (wychodzą sztuczne, ale nie bardzo pogrubione/długie) Volume diva (Astor) - ładne, długie i gęste wychodzą, a poza tym ma świetną szczoteczkę :) Lash doubling mascara (clinique) - do makijażu codziennego, przedłuża, ale z pogrubieniem sobie nie radzi.

Gość Laura i Filon
2000 calorii z podkręcającą szczoteczką, Max Factora

Kurcze ja 2000kalories miała ale u mnie zupełnie sie nie sprawdził:( a miała ktoraś z Was loreal Telescopic??

Gość tanie i suuper
wibo czarny wydlużający

Gość tanie i suuper
nie skleja rzes, na bardzo dlugo starcza, nie zasycha w opakowaniu...same pozytywy :)

Myśle że mogłabym Cie pomóc tylko napisz skad jestes bo zajmuje się spotkaniami kosmetycznymi, na których dobieram kosemtyki do rodzaju cery i staram sie pomóc w różnego rodzaju problemach, tylko nie wiem czy dam rade do Ciebie dojechac. Tusz który mamy do zaoferowania daje efekt rewelacyjny. Spotkanie jest bezpłatne. najlepiej napisz na meila priv leydis@decoart.pl