Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olek99

Drgawki w czasie kontaktu

Polecane posty

Gość olek99

Hej, zdażyło Wam się Panowie w czasie zbliżenia z kobietą, kiedy macie ją za chwilę namiętnie zacząć całować albo ma dojśc do jakiegoś niekontrolowanego zbliżenia zacząć się trząść? Zakładam, że kobieta bądź dziewczyna jest nowopoznana, sytuacja wygląda tak, że jesteście sam na sam i obaj jakbyście mieli na siebie ochotę. I potem przychodzi cos takiego - trzęsienie się z zimna, jak byście wyszli z wanny i nie okryli się ręcznikiem. Po ok. 30 minutach przejdzie i później jest juz ok. Co może być tego przyczyną? To normalne czy np. moze to być związane też ze stresem, nieśmiałoscią czy tym czy wszystko się uda. Miałem to juź 2 x i 2 x z innymi kobietami. Nieśmiały jestem w 75% ;) Dajcie znać!

Gość olek99
Nigdy w życiu niczego nie brałem ani nie paliłem żadnego zielska!! 2 x kiedy to robiłem, robiłem to na trzeźwo! Potraktujcie mój temat poważnie, proszę Was.. Co znaczy: PRZEZ MODERATORKE BRAK. PS: Na chwilę obecną nie chcę iśc z tym do lekarza czy seksuologa, dlatego najpierw wolę spytać Was.

TO MOZE SPROBUJ COS WYPIC PRZED TO SIE ROZLUZNISZ I NIE BEDZIESZ TAKI SPIETY. No przeciez ja caly czas powazny jestem. to znaczy ze moderka sie wkurwila ze mam jakies wulgaryzmy w stopce i musialem zmienic, wiec napisalem ze przez nia nie mam normalnej stopki

prawdopodobnie dostajesz drgawek ze wzgledu na to ze nosisz penisa w lewej nogawce. ma to zwiazek z inhibitorami stanu alfa w przysadce dolnej - uaktywniaja sie w przypadku noszenia tylko i wylacznie w lewej nogawce. poza tym zgol wlosy na jajach.

Krokiet jak on bedzie nosil w lewej to potem nie trafi w szpare chyba ze stanie pod katem 47,3 stopnia kata ostrego twarza do slonca. Musi nosic wyciagniety przez rozporek. Nie gadaj , jak zgoli wlosy to jego penis nie stanie bo bedzie wstydzil ze jest goly.

Gość ziomek000123
ech... Mam dokładnie to samo :-( "co ci jest?" - y e- denerwuje się :-(

Gość olek99
I jak tu podyskutować merytorycznie z niektórymi ludźmi..?! Naprawdę jest to dla mnie niezidentyfikowanym problemem. Proszę, pomóżcie.

Gość nic niezwyklego
nerwica, zacznynasz od propranololu lub jak chcesz idz do neurologa - dasz mu 5 dych i powie Ci to samo

ja tak mialam kiedys teraz czasem tez sie zdarza, raczej nie jest to spowodowane twoja niesmialoscia,ja jestem bardzo smiala wiec to nie w tym problem

Gość ja mam tak zawsze gdy ....
dochodzę

Gość ziomek000123
ja dostaje inny betabloker, ale działaniem niepożądanym jest impotencja. Przepraszam za durny login, ale inne są zajęte. Masakra :-(

Gość mi tez sie to czasami
zdarza :) kiedys czesciej, teraz bardzo rzadko