Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krokiet_bambokiet

moja dziewczyna nie moze od tylu

Polecane posty

Gość jllcfgfd
a ja bym chciała zeby mnie ktos od tułu przeleciial;

Gość EwaO
Zastanów się czy to "twoja dziewczyna" czy "wywłoka". Anal jest BE więc ma rację że nie chce tego robić. To to jesteś porażką że jej takie coś proponujesz.

Gość uprawiajcie seks w innych
pozycjach albo idź jej powiedz "wywłoko zostawiam cię bo nie chcesz uprawiać seksu od tyłu, a ja mam w dupie że cię boli"

TAAAAŃCZYYYMYYYY LAAAAMMBBAAADAAAA LAAAMBAAADAAA LAAAMBAAADAAAA TAŃCZYMY LAMBADAAA TRAAAALAAAALAAAAA LAAAALAAAAALAAAAAAA TAAAAŃCZYYYMYYYY LAAAAMMBBAAADAAAA LAAAMBAAADAAA LAAAMBAAADAAAA TAŃCZYMY LAMBADAAA TRAAAALAAAALAAAAA LAAAALAAAAALAAAAAAA TAAAAŃCZYYYMYYYY LAAAAMMBBAAADAAAA LAAAMBAAADAAA LAAAMBAAADAAAA TAŃCZYMY LAMBADAAA TRAAAALAAAALAAAAA LAAAALAAAAALAAAAAAA

Gość Golden1
Moja za to uwielbia od tyłu :) czasem bywa tak że nie mogę jej rżnąć i patrzeć jej w oczy bo ona chce od tyłu :)

a teraz szybciej!!!!!!!!!!!!! TAŃCZYMY LAMBADA LAMBADA LAMBADA TAŃCZYMY LAMBADA LALALALALALALA TAŃCZYMY LAMBADA LAMBADA LAMBADA TAŃCZYMY LAMBADA LALALALALALALA TAŃCZYMY LAMBADA LAMBADA LAMBADA TAŃCZYMY LAMBADA LALALALALALALA TAŃCZYMY LAMBADA LAMBADA LAMBADA TAŃCZYMY LAMBADA LALALALALALALA TAŃCZYMY LAMBADA LAMBADA LAMBADA TAŃCZYMY LAMBADA LALALALALALALA

i jeszcze szybciej!!!!! TŃCZMY LMBD LMBD LMBD TŃCZM LMBD LALALALALALALA TŃCZMY LMBD LMBD LMBD TŃCZM LMBD LALALALALALALA TŃCZMY LMBD LMBD LMBD TŃCZM LMBD LALALALALALALA TŃCZMY LMBD LMBD LMBD TŃCZM LMBD LALALALALALALA TŃCZMY LMBD LMBD LMBD TŃCZM LMBD LALALALALALALA TŃCZMY LMBD LMBD LMBD TŃCZM LMBD LALALALALALALA I CHOOOJ!!!!!!

Gość malaczarna31
moze trzeba troszke jej w tym pomóc? Napisz maila postaram się pomóc :)))