Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głodna i tyle

Właśnie postanowiłam zrobić sobie spagetti

Polecane posty

a ja wsunęłam paczkę mini sevendejsów i zasuwam po kolejną kanapkę z łososiem ;) mniam a spaghetti nocą to u mnie już niemal tradycja ;)

cholera ...zle sie dzieje...wlasnie zlapalam sie na tym ze mam wlaczone obrady sejmu od godziny.....ehhh.bezrobocie zle na mnie wplywa ..nie daj Bog w polityke mi sie zachce bawic...

a na sevendejsy mają przecenę. kurde...miałam się odchudzać,ale od tego niejedzenia naszedł mnie wilczy głód

Gość głodna i tyle
Kurcze tak od niechcenia założyłam sobie nic nie znaczący temat a on widze całkiem nieźle się rozwija :P a jak potrzebowałam pomocy to ledwo jedną odpowiedź udało mi się wysępić oj nieładnie :D A tak w ogóle to chyba sie nie najadłam :O

kiedys,jak mnie wzięło o 4 nad ranem ,to do grubego benka po pizze dzwoniłam... a że pizze mają obryzdliwą,to mi się raz na zawsze odechciało ;)

Gość głodna i tyle
Uwielbiam rybe, ale nie mam :(

jak masz auto i cąłodobowe tesco w okolicy to żyć nie umierać ;) tym sposobem upolowałam łososia dziś w nocy ;)

a rybka to nie pogardze....makrelka wedzona albo z grila....kurde chba bede zasowala do rybnego z ranca...aaa i jeszce na lekcje ortografi bo juz naprawde ze mna zle bo dalabym sobie glowe obciac ze pisze sie "zasowac"....Pozdro Panie..

ja tez na diecie od zawsze...chyba...ale juz powoli sie poddaje...co tam..jeszcze sie nie przewracam..:)))))))))))))))))))))))))A rybke zrobie na bank dzisisj..juz mi pachnie:)

Gość krakersy z tunczykiem
kurde a ja ostatnio na degustacji bylam krakersy dawali z ziarnami i na nich byla pasta (tunczyk umieszany z majonezem) do dzis ten smak czuje zjadloby

Milczaca polewaj...!!!!!!!! ale napilabym sie takiej zimniej zubrowy z sokiem jablokowym mieta i limonka..tak lubie najbardziej..kurde ..nawet nie pamietam kiedy ostatnio pilam vode...ja to piwoszowa kobita ale dobra vodzia nie pogardze..dobra marobilyscie mi smaka na rybe i vode..czyli za pare godzin ide do sklepu po flache i lososia..nawet nie chce wiedziec jakie bedzie spojzenie pani za lada....biedna dziewczynka taka mloda a juz alkoholizm....