Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezradny on

Ile jest tu jeszcze cwanych pazernych suk ???

Polecane posty

Przyznać się, która rozdziawiła nogi pod kątem 170, pomachała pipą jak skarbonką, żeby nałapać się pieniędzy z alimentów ? No śmiało, przecież jesteście anonimowe

Gość hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
o co Ci chodzi...nie rozumiem..???

Gość Nie wiesz o co chodzi
Koles musi alimenty płacić. Zrobił dziecko i myślał że dziecko to lalka ze sklepu która nie potrzebuje jeść. Faceci są żałośni. Przynajmniej niektórzy. Jak dobrze że mam pełną rodzinę bo gdybym miała się z takim kłócić to z całą pewnością bym odpuściła parę marnych groszy ale ojcem też ty nie był.

o co chodzi ? ona się pyta o co chodzi? chodzi o to, że jakbyś nie rzuciła się z pipą pod nogi facetowi, to byś teraz nie miała ani dzieciaka ani pieniędzy oto cała filozofia waszego życia a ja mam za was płacić, za wasze chciwe macicie

Gość Napisz konkretnie
O co ci chodzi. Bo ciężko zrozumieć o tej godzinie czy masz żal do wszystkich czy tylko do jednej? Bo jeśli do wszystkich to ty jakiś naprawdę psychol jesteś bo niby z jakiej racji sądzisz że płacisz za czy na moje dziecko?

nie, nie wzięła mnie przemocą, za to wzięła mnie sposobem, mnie i moją spermę z herbem, tak SPERMĘ Z HERBEM, jak ktoś słusznie zauważył i możecie się z tego śmiać, ale myślę, że jej pipa była mokra i otwarta głównie dlatego, że ta sperma była herbowa, i nie że ja się szczycę moim pochodzeniem, po prostu to właśnie jej owo pochodzenie imponowało a czy siłą czy podstępem - co to za różnica ? można walczyć jak lew albo jak lis, ale nie można ukryć, że jej pipa zachłanna wypowiedziała mi wojnę

i te wojnę przegrałeś? \mielismy sie nie smiac ale mnie to nurtuje: czy owa herbowa sperma to w jakim sensie? że geny takie przewspaniałe? no bo to się trochę nie trzyma kupy, dostrzegam pewną sprzeczność: jak mozna być jednocześnie dawcą super genów i looserem który dał sie wydymać vaginie ?

nie wiem jakie geny są w tej spermie, nie będę sobie wlewał chodzi o fakt, że była to sperma z herbem i pipa miała cichą nadzieję pojękując głośno, ze razem z herbową spermą jeszcze jej herbowe nazwisko skapnie, dla niej hau hau i jej dzieciurka

tym razem to znowu ja....koles zalozyl temat jakos niedawno ze panna go wrobila w dziecko...byla na tabletkachh i stalo sie a on domaga sie swoich praw ,ze niby to ona pozwolila mu sie zaplodnic cytuje z poprzedniego tematu"zaszla w ciaze za moimi plecami"ale to ja jestem ojcem....jakas starszna masakra tu sie dzieje...

no to teraz mam jasność:) kolego o herbowej spermie, przykro mi to pisać ale nie mam dla Ciebie dobrych wieści a rady typu "zacznij szukać lepszej pracy bo ci koszta wzrosną" raczej Cie nie satysfakcjonują. Jest za to jeden, pewny sposób , dzięki któremu unikniesz podobnych niemiłych konsekwencji w przyszłości - przerzuć się na facetów:classic_cool:

nie chce tutaj pisać o moim problemie, chce się dowiedzieć anonimowo ile się tu ukrywa zachłannych pip skarbonek chyba możecie się przyznać, przecież to standard wysłać pipę jako dyplomatę w celu zawarcia związku

oj dziecko ..ja obstawiam ,ze jestes prowokacja..ale coz...jezeli jestes takim idiota jakim sie tu przedstawiasz to co tu wiecej dodac...???????wracaj do swoich zabawek..a te kobiete zostw w swietym spokoju..zycze jej jak najlepiej..a tobie...w tym momencie ...i w tym stanie nawet pies mogl by cie miec...czytaj(posiasc)czego ci z calego serca zycze ZamaskowanaSamica

napisałem wyraźnie, że nie jest to temat w którym zamierzam roztrząsać mój osobisty problem chcę tylko, żeby przyznały się pipy skarbonki !

no tez mi ciężko uwierzyć że to nie prowo ale tak sobie myślę że jakby chciał wkręcac to by to pisał w dzień a nie o 4 w nocy. a poza tym on pisze tak jakby sam wierzył i był nawet przekonany że ma rację! jaka kobieta mu dała?😭

nie mogę spać szlag mnie trafia jak myślę o tych podłych pipskach nienasyconych, żadnych naszej krwawicy jesteś facetem? i co? nie czujesz tych pip zaczajonych? nie uważasz że to podłe ? nie gotuje się w tobie złość ?

ale w jakim sensie? no czytałem o tym jak pewna spryciara zrobiła na dyskotece laskę jakiemus typowi, nie połkneła tylko wypluła do próbówki i się tą spermą zapłodniła:classic_cool: ii o alimenty do kolesia:D no wiesz , alimenty to jest coś z czym każdy facet musi się liczyć , tak jak kobieta z ciążą... a Ty obnosisz się z tym że dałeś się wychujać jakiejś pannie i rzucasz teksty typu: "zaszła w ciąże bez mojej zgody" po których opadają ręce i czekasz na zrozumienie? smieją się z ciebie nie widzisz:) następnym razem tylko w gumie, najlepiej w trzech🖐️ ja bez gumy gto tylko z kobietą z którą wiedziałem że jak będzie wpadka to będę chciał to dziecko wychować. a jak ty wierzysz kobiecie na słowo że łyka tabsy to 🖐️