Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popek

Czy to ciąża ??

Polecane posty

Gość popek

Witam ! moja kobieta ostatnie okresy miała 1 wrzesnia potem 30 wrzesnia... czyli w miare regularne chyba :( nie znam sie ... 15 pazdziernika weszlem w nia na chwile i wyjalem penisa nie zblizajac sie do orgazmu ( wytrysku ) 25 zrobilismy test, wyszedl negatywny brak ciazy :( dzis powinna miec okres... jest panikara i kazde zle sampoczucie uwaza za ciaze :( pare dni temu mowila ze ma objawy przed okresowe bolaly ja lekko piersi i miala apetyt :( czy to ciaza ? :(

Gość ffffytttt
twoja suka jest w ciazy bo wali jom pol miasta jak ty wychodzisz po bulki jebiom jom w kakalo a jak wychodzisz kupe do sracza dajom jej bolcy w ipsko. zadowolony? a na swiat pcha sie maly murzyn

Gość popek
Dzięki za wyczerpującą odp ale ja pytam poważnie ? czy może ktoś mi pomóc ?

Gość popek
bardzo sie martwie :( jednak tesy wyszedl negatywny :( pozatym nie było wytrysku :( te czekanie mnie przerasta :(

Gość czarodziejka z księzyca
Raczej nie powinno byc ciąży a te objawy to po prostu zblizający sie okres.

Gość popek
Czy pre test jest wiarygodny ? pokazujac tylko jedna gruba kreske w polu C, czyli brak ciazy ?? :(

Gość czraodziejka z ksiezyca
Moze troche za wczenie na ten test bo jak rozumiem minelo 10 dni od stosunku.Nic sie nie martw to na pewno zblizający sie okre.Zapzarz swojej dziewczynie herbatke z melisy okres na pewno przyjdzie:)

Gość popek
sam nie wiem :( mówiła mi że bóle mineły ... a okresu nie ma :( nie wiem co myśleć już :(( ?

Gość a ile masz lat bo to też
istotne??

Gość popek
20, wiem że głupio zrobiłem, ale możecie mi jakos pomoc ?

Gość czarodziejka z ksiezyca
na razie sie nie stresujcie.Jak sie współzyje to zawsze moze byc ciaza..sama mam ten sam problem bo nie wiem czy jestem w ciazy wiec doskonale rozumiem twoj strach.Poczekajcie a jak okres nie przyjdzie to zrobcie ponowny test.

Gość popek
myślisz ze to ciaza ?:(

Gość a mi się wydaje......
że to nie ciąża :) nie przesadzajmy. Jeżeli nie chcecie czekac na okres jeszcze kilka dni to skoro dzisiaj powinna go dostać to jak jutro zrobi test rano powinno być wszystko jasne :)

Gość a co to
czy tak trudno kupić gumę i załozyć na fujarę??? jak się bierzecie za seks to róbcie to z glową

Gość popek
włąśnie głupio zrobilem, mam nauczke na przyszłość :( mam nadzieje ze to nie ciąża :( czytalem o plynie przed nasieniem, jednak nie doszlo do wytrysku wewnatrz ani do tego że czułem że nadejdzie :(

Gość djtre
Teoretycznie miała dni płodne....tak wiec jakieś szanse na ciąże są... a tak przy okazji...czy gumki są naprawdę tak drogie? Czy do sklepu daleko....

Gość popek
to wyłącznie przez moją głupotę :(( mam nauczke na przyszłość :( teraz stres :( są duże szanse na ciąże ?:(