kichawka 0 Napisano Październik 28, 2009 Wybieram się do lekarza po okresie,aby zrobić podstawowe badania (stoppień,cytologię),ale od jakiegoś czasu wyczuwam,że mam nawracające zapalenie,pieczenie i upławy. Czy wobec tego mogę zastosowac jakieś leki bez recepty (tymczasowo) i czy w ogóle są takie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May Day 0 Napisano Październik 28, 2009 zapytaj sie w aptece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kichawka 0 Napisano Październik 28, 2009 Ale za nim co to może któraś mi podpowie,co używała. Przeciez po to jest forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moonitaa Napisano Październik 28, 2009 tantum rosa, płuka się tym, powinno ustąpić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gergia Napisano Październik 28, 2009 lactovaginal, albo łykaj Probiolac, tez działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kichawka 0 Napisano Październik 28, 2009 Tantum Rosa stosuję zamiast płynów do higieny intymnej,chcoiaż od jakiegoś czasu bezzapachowe mydełko,które poleciła mi ginekolog. Probiolac,a co to takiego? Doustne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kichawka 0 Napisano Październik 28, 2009 Probiolac to chyba probityk,tak? Ja brałam bodajże lacibios feminę,ale od dłuższego czasu nie. A Lactovaginal to globulki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lacibios femina jest Napisano Październik 28, 2009 najlepsza. Jak się regularnie stosuje, to naprawdę infekcje nie dopoadają. Ja bym wiec ten probiotyk kupiła, do tego maść Clotrimazolum i Tantum Rosa lub Vagolavit. Typowych leków na stany zapalne pochwy bez recepty nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alonuszka 0 Napisano Październik 28, 2009 laktovaginal to pałeczki kwasu mlekowego w globulka. przywraca prawidłową florę bakteryjna. na małe infekcje pomaga. stosowany tymczasowo z pewnością nie zaszkodzi a może przynieść ulgę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moonitaa Napisano Październik 28, 2009 Tantum Rosa stosuję zamiast płynów do higieny intymnej ano pewnie, jak się ciągle tego używa to organizm sie przyzwyczaja i już nie zwalczysz tym bakteri Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach