Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bbb111

Gdzie jest Blokers?????????????????????

Polecane posty

Piotrus>>>>>>> jestes kolejnym amantem ktory tutaj przyszedl leczyc swoje kompleksy po nieudanych probach pozbycia sie dziewiuctwa :P

i pomyśleć ze rano tylko zapytałam...gdzie jest blokers?.... Słodki Piotruś....nie każdy dotyk jest zły....mozesz sam sie dotykać:)

Gość ANTYBLOKKK
ALE Z WAS OSZOŁOMY Z NIZIN SPOLECZNYCH BUHAHAHAHA, CÓŻ ZA PROSTACKIE DYSKUSJE WYPOWIEDZI O MATKO GDZIE TY RODZISZ TAKICH IMBECYLI

Gość ANTYBLOKKK
ALE Z WAS OSZOŁOMY Z NIZIN SPOLECZNYCH BUHAHAHAHA, CÓŻ ZA PROSTACKIE DYSKUSJE WYPOWIEDZI O MATKO GDZIE TY RODZISZ TAKICH IMBECYLI

antyblokk>>>>>>>> chcesz powaznych odpowiedzi to wejdz sobie na forum o polityce!!!! moze cos powiesz madrego... to poslucham :)

Gość ANTYBLOKKK

Gość do obsranca ławkersa blokersa
mowisz ze jest fajnie na RM a o czym piszą, nie załapałeś się , a tak ogólnie to urzekła mnie twoja historia hihihi

Gość pytanie do Adresata topicu
Panie blokers i ławkers, zdaje sobie Pan z pewnością sprawę z tego, że Kafeterię czytają/piszą na tym forum dzieci poniżej 15-go roku życia. Pytając o fotę ( jakikolwiek ma Pan w tym cel - a pisał Pan kiedyś dlaczego to robi), naraża się Pan tym samym na to, że np. otrzyma Pan to zdjęcie dziecka. I co wtedy? A jeżeli zna Pan realia dzisiejszych blokowisk, wie również jakie są dzisiaj niektóre "dziewczynki".

do obsranca ławkersa blokersa.......nas twoja wcale wiec wypierdalaj srac gdzie indziej

Gość do autoraaaa
mam pytanie do autora topicu, czemu ma taki nick, czyżby był konserwatorem na blokach, bo z nicku wynika ze maluje ławki na blokowiskach czy dobrze rozumiem, bardzo proszę o odpowiedz bo piszę pracę o dzieciach z biednych patologicznych rodzin dorabiających sobie troszke grosza aby pmóc rodzicom np. tak jak w tym przypadku malowaniem ławek na blokowiskach

] do autoraaaa...jak do tego doszedłeś anonimie?????????? to jest mój nr więzienny hahahaha.

Gość do bbb1111
tez sie obsrywasz idz do lekarza skoro zwieracze Ci puszcaja, czyzby ktos Ci tam w zadzie pogmerał :)

Gość staryjuhass
czy Ty syneczku wiesz co to znaczy wiecienie, wiec nie uzywaj tu takich słów, nie życzę Ci abyś wiedział

do bbb1111...twój niski poziom inteligencji jest zbyt ciężki do zrozumienia... Miłego Dnia

ANTYBLOKKK, won 🖐️ do obsranca ławkersa blokersa, sprawdź poziom wspomnianego forum- jest odpowiedni dla Ciebie. pytanie do Adresata topicu, otrzymałem zdjęcie dziecka (dziewczyny w wieku 14 lat)- co w tym złego? do autoraaaa, malowaniem ławek nie zajmują się dzieci gdyż nie można zatrudniać ani zlecać małoletnim (czyli