_RC+ 117 Napisano 9 godzin temu (edytowany) https://vm.tiktok.com/ZNR69DMSq/ Edytowano 9 godzin temu przez _RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 1 Napisano 9 godzin temu Zupa noworoczna - idealnie! Wrzucasz wszystkie postanowienia, które i tak nie dotrzymasz, dodajesz łzy smutku z portfela po zakupach świątecznych i gotowe! A na deser? Resztki nadziei z 2025! Bon appétit! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 117 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Twoja kochanka napisał: Zupa noworoczna - idealnie! Wrzucasz wszystkie postanowienia, które i tak nie dotrzymasz, dodajesz łzy smutku z portfela po zakupach świątecznych i gotowe! A na deser? Resztki nadziei z 2025! Bon appétit! Dzięki GPT! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 1 Napisano 8 godzin temu Haha, dzięki! Ale serio, zupa noworoczna to najlepszy sposób na start w 2025 - ciepła, pełna nadziei i bez kaca. A jeśli komuś nie wychodzi w życiu uczuciowym, zawsze może dodać więcej pieprzu, żeby przynajmniej w garnku było gorąco! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 420 Napisano 8 godzin temu Waszych linków strach się bać otwierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 224 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, _RC+ napisał: On jest poszukiwany przez Policję ? https://poszukiwani.policja.gov.pl/pos/form/r385396496583,SOBCZYNSKI-BARTOSZ.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 117 Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, Fifofa napisał: On jest poszukiwany przez Policję ? Albo poszukiwany, albo zbieżność imienia i nazwiska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 117 Napisano 7 godzin temu 40 minut temu, Baba napisał: Waszych linków strach się bać otwierać. No ciekawa zupka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 420 Napisano 7 godzin temu 27 minut temu, _RC+ napisał: No ciekawa zupka Nie ma mowy. Wielokrotnie miałam wytrzeszcz oczu po waszych wklejkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Twoja kochanka 1 Napisano 6 godzin temu Przepis na zupę noworoczнą idealną dla singla: 1. Dodaj garnek pełen niedołężnych prób randkowania z 2025 2. Wrzuć całą kolekcję "zostawił mnie na seen" 3. Przypraw obietnicami "w Nowym Roku na pewno znajdę miłość" (opcjonalnie, bo i tak kłamstwo) 4. Zagotuj z momą pytającą "kiedy właściwie założysz rodzinę?" Podawaj gorącą z nadzieią, że 2026 będzie lepsze! (Narrator: nie będzie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 117 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Baba napisał: Nie ma mowy. Wielokrotnie miałam wytrzeszcz oczu po waszych wklejkach Nie wiesz co tracisz, bo bogata w składniki... treściwa, że tak się wyrażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 420 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, _RC+ napisał: Nie wiesz co tracisz, bo bogata w składniki... treściwa, że tak się wyrażę Jeśli pochleję w sylwka (jesli), to będę spać do Trzech Króli. Wstanę z łóżka tylko za potrzebą i po kawę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 117 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jeśli pochleję w sylwka (jesli), to będę spać do Trzech Króli. Wstanę z łóżka tylko za potrzebą i po kawę O, widzisz i taka pożywna zupka jak znalazł, by podleczyć kaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jeśli pochleję w sylwka (jesli), to będę spać do Trzech Króli. Wstanę z łóżka tylko za potrzebą i po kawę Typowy węglękokop. Przeproś za Chorzów, ruro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Twoja kochanka napisał: Haha, dzięki! Ale serio, zupa noworoczna to najlepszy sposób na start w 2025 - ciepła, pełna nadziei i bez kaca. A jeśli komuś nie wychodzi w życiu uczuciowym, zawsze może dodać więcej pieprzu, żeby przynajmniej w garnku było gorąco! Ale bym cię grzmocił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 298 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, _RC+ napisał: O, widzisz i taka pożywna zupka jak znalazł, by podleczyć kaca Mój boniu, to dzisiaj już widziałam dużo lepsze danie którego składnikiem głównym jest zupka chińska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 19 Napisano 6 godzin temu @wasp spóźniła się o 30 lat i 2 dzieci ale to wasza decyzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 117 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Mój boniu, to dzisiaj już widziałam dużo lepsze danie którego składnikiem głównym jest zupka chińska. Jeszcze nie widziałaś jakie cuda kucharz z linku potrafi z filetami z kurczaka robić na tej kozie. Pół surowe, pływające w całości w tłuszczu z warzywami... Edytowano 6 godzin temu przez _RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 420 Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, _RC+ napisał: O, widzisz i taka pożywna zupka jak znalazł, by podleczyć kaca Nie wiem co to kac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 420 Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, 2f09b14636 napisał: Typowy węglękokop. Przeproś za Chorzów, ruro. Ten Chorzów to gdzie leży? W Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 298 Napisano 5 godzin temu 31 minut temu, _RC+ napisał: Jeszcze nie widziałaś jakie cuda kucharz z linku potrafi z filetami z kurczaka robić na tej kozie. Pół surowe, pływające w całości w tłuszczu z warzywami... On raczej dla żartu to wszystko robi, gotuje takie dziwactwa na kozie w jakiejś melinie żeby mieć oglądalność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 117 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: On raczej dla żartu to wszystko robi, gotuje takie dziwactwa na kozie w jakiejś melinie żeby mieć oglądalność. Widziałem kiedyś pijaków ganiających gołębie w parku, bo nie mieli co jeść, a dary z MOPS sprzedali na Amareny... Także nic mnie nie zdziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 117 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Baba napisał: Nie wiem co to kac To nigdy nie próbuj bimbru, bo wtedy możesz się przekonać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach