Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karuka

Takie i inne wspomnienia z dzieciństwa ...

Polecane posty

Macie jakieś kulinarne albo inne rzeczy, które kojarzą Wam sie z dzieciństwem ? ' Ja pamiętam np. napoje w woreczkach, które jak widziałam to aż się trzęsłam żeby mi mama kupiła a smakowało to jak owocowa woda :) Pamiętam też jak siedzieliśmy w szkole a nauczyciele dostali wypłatę w nowych pieniążkach ... Ale było zamieszanie bo każdy chciał zobaczyć :) I takie tam . Powspominajmy razem .... Nich wrócą tamte dni :)

Gość Ciso Wianka
też pamiętam napoje w woreczkach :) i jeszcze krem orzechowy w słoiczku ( z wiewiórką na etykietce)- odpowiednik dzisiejszej nutelli :D

Gość zabom robilo sie zastrzyki
:O reszty nie pamietam:D

No to z wiewiórką było :) Ona chyba orzechy trzymała czy siedziała na orzechu :) Coś takiego :D Pamiętam też jak prosiłam tatę żeby mi dał 3 zł bo w bravo girl były naklejki na paznokcie :D

Gość Gruby Franek
podglądałem w szatniach na basenie przez wywiercone dziurki w scianach przebierające się dziewczyny

Gość hermionkaa
andruty ze szkolnego sklepiku, lody pałki (te w woreczku coś ala zamarznięta oranżada), gumy huba buba.... i lody z jezdzacego auta family frost :)

Gość szeszewewe
torby z pewexu. takie z niebiesko czerwonym kółkiem Pasta do żębów Biały Ząbek ze słonikiem na tubce:)

Gość szszwewe
vibovit w białych saszetkach

Andruty,soczki w torebkach, takie lizaki z oranżadką co się maczało:P i Flipsy we wszystkich smakach:D i jeszcze parę innych...;)

Gość ppp22
chleb pieczony przez moja babcie :-)

stare wierzby na wsi gdzie byly fajne kryjowki do zabawy w chowanego w wakacje u babci.... ach...milo powspominac...:classic_cool: :P

Gość dym z komina
czerwone chińskie tenisówki albo białe czeskie

Gość michchcha
Andruty, guma donald i turbo :D Pachnące i mega balonowe :) Ja chcę gumę donlad ! Gdzie można kupić jeszcze ? :P