Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nudy1234

długość cyklu a płeć dziecka

Polecane posty

przy cyklach 27/28 dniowych w jakim dniu cyklu udało wam sie poczać dzidziusia i czy to była dziewczynka czy chłopiec ??

to zycze wam dziewczyny powodzenia :):) a 8 dnia cyklu jest szansa na dziewczynke ?? raczej wogóle na ciaże ??

Gość ajaaa
przy cyklach 28-29 dni 13dc co bedzie to sie okaze ale tez chce coreczke synka juz mam ;) za tydzien sie dowiem co bedzie :)

no to ja trzymam kciuki :):) ja sie kochalam 8 dnia cyklu przy cyklach 28 dniowych a 9 dnia cyklu mialam juz śluz podny... moze jest tez szansa na dziewczynke ??

i 9 dnia cyklu mialam temp 37,1 a teraz jestem w 15 dniu cyklu i nie mam sluzu a tempka jest 36.5

Gość mój przykład ci nie pomoże
w 31 dniu cyklu przy cyklach 35 dni, chłopiec :) nie planowaliśmy :)

Gość mama Błażejka
cykl 28 dni, w 14 chłopiec

Gość kooobra
dlaczego wy dziewczyny tak bardzo pragniecie corek? co was opetalo?

no własnie sama nie wiem moze dla tego ze u mnie w rodzinie moje kuzynki maja samych chłopcow i jak któras jest w ciazy to wszyscy chca w koncu dziewczynki.. :)

Gość ccc - to dla mnie
a któraś miała cykle 31 - dniowe???? i jak było u niej??? --pytanie przyszłościowe ;)

ja to juz sama nie wiem tyle rzeczy przeczytalam i słyszalam ze sie juz pogubiłam heheh i nadal nie wiem czy w 8 dniu cykly moge miec dzieczynke niby plemniki zyja 3-4-5-6-7 nawet dni eh pozostaje mi tylko czekanie bo na test jest jeszcze za wczesnie :):)

Gość kooobra
Plemniki zyja tak dlugo tylko w sprzyjajacym srodowisku,czyli bardzie juz plodnym(mniej kwasnym) sluzie Tuz po @ nie ma niestety sprzyjajacego srodowiska..:(

Gość dryfuje
tak ,tez tak mysle Jak tuz po okresie jest ta sucho,kwasno to plemniki zyja podobno tylko do pol godziny Musi juz byc w miare plodny sluz aby zolnierzyki mogly przetrwac te dwie,trzy doby

Gość dryfuje
o mamani.. to chyba mialas dwie owu w jednym cyklu? no bo jak taki cu wytlumaczyc..A moze non stop jestes plodna:)

Gość naommi 28
zazdroszcze ci Mamani Tu sie staramy wstrzelic w ten 13,14 dzien a ty tak poprostu 27 I gdzie tu sprawiedliwosc..:)

Gość lolkikjiji
Laski,a jak Wy to liczycie? 1 dzień cyklu to 1 dzień @???Czy jak???

mamo Błażejka ja również przy 28 cyklach w 14 dniu począł się chłopiec. Tzn na razie jest USG że to synuś będzie,jestem w 31 tyg ciąży.

hehe dr mi powiedział, ze po prostu mój cykl miał być długiiii jakoś się rozregulowało- akurat wtedy. Jednym słowem los nam sprzyja bo to było w grudniu a w styczniu postanowiliśmy zacząć starania... no i "starania" nas ominęły :D

Gość lolkikjiji
Pytam bo jakby tak liczyc ze 1 dzień @ to 1 dzień cyklu to współżyłam w dniu 8,9 i 10 bez zabezpieczenie.Zastanawiam sie czy jestem w ogóle w ciaży i jaka płeć bedzie w razie jakbym była :)