Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusesitkam

DO POLICJANTOW lub uczacych sie na policjanta

Polecane posty

Gość lusesitkam

Mam takie pytanie która szkoła jest lepsza w Słupsku czy w Pile i dlaczego akurat ta , dziekuje z góry za odpowiedzi :)

Gość policeman 911
zadna. policja to frajerstwo dla nieudacznikow

Gość lusesitkam
dla nieudacznikow ? to przejdz testy sprawnosciowe z wiedzy ogolnej i psycho zobaczymy kto jest nieudacznikiem

Gość lusesitkam
tak proste jak barszcz ciekawa jestem czy wogole widziales na oczy takie testy , jak jest takie proste to czemu ludzie po studiach nawet je oblewaja , zreszta nie o tym temat pytalam o szkoły

moj tata pracuje w jednej instytucji i nie raz widzialam na oczy testy sprawnościowe i psychologiczne i tylko debile sie tam nie dostaja

Gość policeman 911
nie mow mi dziecinko o waszych smiesznych tekstach. jestem po szkole oficerskiej WP i komu jak komu ale mi nie musisz starac sie zaimponowac. policja jest instytucja dla osob ktore potrafia biegac... mozgu juz nie musza miec :P

Gość lusesitkam
wiec pytam jak wytlumaczysz to ze nie dostaja sie tam ludzie po studiach , mialam kolege ktory studiowal na politechnice jest inzynierem ponadto trenuje karate a oblali go na psychotestach

Gość policeman 911
*testach

Gość policeman 911
piszą c WP chodziło mi o wirtualną polske :classic_cool:

Gość policeman 911
inteligentni ludzie to nie ci po studiach ale ci co maja olej w glowie :P czemu sie nie dostal? moze miejsc nie bylo :P

Gość lusesitkam
ZADALAM KONKRETNE PYTANIE PILA CZY SLUPSK I DLACZEGO!!! A NIKT NIE BEDZIE MI MOWIL DLA KOGO TO JEST I KTO IDZIE DO PILICJI I DLACZEGO

Gość lusesitkam
hau hau hau , już się uczę żargonu :classic_cool:

a teraz z seri dowciapow o policjantach Policjant zatrzymuje samochód. - Proszę pana, przejechał pan skrzyżowanie na czerwonym świetle. Będzie mandacik. - Panie władzo, ja bardzo przepraszam, naprawdę nie zauważyłem. A tak szczerze mówiąc, to jestem daltonistą. Skonfundowany policjant daruje mu mandat. Wieczorem, gdy zdaje służbę koledze, mowi: - Spotkałem dzisiaj na mieście daltonistę. Świetnie mówił po polsku.

Gość lusesitkam
gdybyscie naprawde byli tacy inteligentni to byscie w ten sposob nawet nie pisali bo temat was nie dotyczy bo nie macie zadnego pojecia o tych szkolach , dzieki za pomoc zegnam , zapewne topik bedzie sie ciagnol dalej z podszywaczami i debilnymi mądralińskimi , ale beze mnie ZEGNAM

Gość lusesitkam
a gdzie masz napisane ze to ja chce isc? moze najpierw naucz sie czytac ze zrozumieniem a potem wytykaj moje bledy ortograficzne!

Gość lusesitkam
kolejny objaw czytania bez zrozumienia JESTEM KOBIETA

Gość Hej autorko.
Po co ty się przejmujesz głupim gadaniem? Każdy ma swoje pasje i tyle. Tak samo ty możesz powiedzieć że policja jest ok a cała reszta do du... Nie znam się na tych szkołach ale kilku moich znajomych jest w pile. Pozdrawiam.

Gość lusesitkam
co tam ortografia ja kocham pałki :classic_cool:

Gość lusesitkam
do hej autorko . dzieki tez wlasnie o pile myślałam