Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z muzyką w tle

co sądzicie o reni jusis? i jako kobiecie i jako artystce?

Polecane posty

Gość z muzyką w tle
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość jasneeeeeeee
jedna z najlepszych polskich artystek

Gość osobazmęczonazyciem
O Resni Jusis sądzę tyle, że w sam raz zaszła w ciążę. Będą znowu zdjęcia w gazetach jej , jej męża i nowordka, co? :( A Bachleda bez męża i dziecka. Ona tu w ogóle nie powinna przyjeżdżać. Powinna wrócić do Niemiec - do swej ojczyzny dosłownie :( Ludzie będą oburzeni jak przyjedzie. Osoby, które mają tzw. dobre rodziny. W sensie NORMALNE. Jak te osoby przez nią wyglądają? No ale jak w wieku 26 lat przyznać się do tego, że cała kariera bez sensu i liczy sie tylko kasa , ze wszystko to ściema. To już jest za późno. Bo szkoła taka głupia, że nie należy jej kończyć, obywatelstwo US też mam gdzieś bo jestem...wielką gwiazdą :( No - oby innym Bóg oszczęzdził takiego wstydu, o ile ona ma jakiś wstyd ta Alicja bo uważają, że... nie :(

Gość osobazmęczonazyciem
Ta matka tej Bachledy to tam ostro tankuje bo przecież coś strasznego. Ona miała do USA wyjechać po Wajdzie, ew. w Hiszpani coś - ale tu się zawsze można wrocić, natomiast jak przez Niemcy no to jesteś zależna od Niemców i tyle :(. Się trzeba liczyć. A Zosia i tak jest zmarnowana. To jest właśnie koniec Zosi w Niemczech jak dla mnie. Może już jakaś bohaterka Katynia wyszłaby tam lepiej. I dosłownie bo Katyń był nominaowany do Oskara, a Pana Tadeusza nikt nie rozumie. I żadnych nagród nie ma :(

Gość osobazmęczonazyciem
To znowu ty , to znowu ty? A co ty - też na bezrobociu siedzisz? Bierz sie do roboty w te pędy. Już! :(

Gość osobazmęczonazyciem
Wystarczyło miec wyobraźnię żeby sobei WYOBRAZIĆ spotkanie płochliwej Zosi z Pana Tadeusza i niemieckiego KRZYŻAKA. Ciekawe co by mogło być? :( I tyle. :( A poza tym nie ma się co dziwić, że nikt z Bachledów nie lubił Lidki Bachledy jak się wżeniła w rodzinę. I co? Może mieli rację. Ale ja mam to samo w domu. Istna moja matka - ta co prawda nie tankuje jeszcze, ale całe jej życie to TANKStELLA :( I tyle :(

Gość osobazmęczonazyciem
Jej cały dramat polega na tym - Alicji - że ona sobie UBZDURAŁA , że jest krakuską, a ten bogaty wujek tez musiałby nim być. Zaś jeśli chodzi o dzieci... zawsze coś się da wymyślić jesli się dziecka CHCE. Na to jest 9 miesięcy żeby chcieć dziecka słuchajcie. Ja tam dzieci nie mam, ale to jest odwieczny problem małżeństw , zeby po urodzeniu się dziecka być także dla siebie a nie tylko dla dziecka. To sądzić o kobiecie, która przez 9 miesięcy trwania ciąży jej...nie zauważa. Chociażby z biologicznego punktu widzenia wszystko się zmienia. Nie wiem. ktoś może nie chcieć mieć dzieci bo jest chory, ma problemy psychiczne - nie chce na przykład żadnego związku czy czegoś bo to i tak mu nic nie da. No ale powiedzmy ona kochała tego Farela - jak mówią no to to dziecko tym bardziej powinna kochać. No wiecie co - bez przesady, ona nie chce dziecka bo jej popsuje karierę. A gdzie ta bogata rodzina? Jeszcze się nie zgłosili. Nie no kanał jak dla mnie :(

Gość osobazmęczonazyciem
Ten bogaty wujek musiałby być w taki sposób bogaty JUŻ, że ona jest członkinią tej bogatej rodziny. Już. A jest? Że po prostu ona sama sobie nie radzi w ramach tej bogatej rodziny. A jak to wyglada to Bóg jeden raczy wiedzieć i w sumie kogo to obchodzi. Smutno i tyle :(

Gość osobazmęczonazyciem
W SUMIE miała 9 miesięcy czasu żeby sie opamiętać i dogadać w sprawie dziecka z Farelem - czyli jak zostać w US (ale chyba wszystko co mówiła do kłamała i juz nie chciała tego odkręcać, nie chciała się ugiąć). No i pół roku miała czasu zastanowić się nad tym co ona w ogóle robi... jakoś tak... zalezy jak długo trwał ten romans jej i Farela. Chyba pól roku, juz mu się nudziła to zaszła w ciążę i myślała, że coś tym osiągnie. Chyba tak to wyglądało, ale kogo to obchodzi. :(

Gość osobazmęczonazyciem
Mnie sie wydaje, że poszło o to, że uważała, że ma rację ,a w ogóle jej nie miała i do dziś jest święcie przekonana, że ma rację, a wcale jej nie ma. Nie wiem czemu to tak. KARIERA - takie myślenie wyłacznie. A jak ona jest w tym Hollywoodzie to z kimkolwiek rozmawia wszędzie gwiazdy i to powoduje coraz większy fioł. Możeby mogła wrócić do US ale by musiała się stlenić w tej ciąży i dopiero się za jakiś czas dogadać jak dziecko podrośnie, znaleźć robotę , z rodziną trzymac - no tak jak mówiła. Inaczej to marnie to widzę :(

Gość hahahhahaha
Temat dotyczy nie tej osoby, o której mówicie!! No wiadomo...Polacy urodzeni do plotów!!! Jakże by inaczej!!!

Gość z muzyką w tle
no właśnie, rozmowa tyczy Reni a nie Alki:O ktoś czytać nie umie?"

Gość osobazmęczonazyciem
macie coś ciekawego o Bachledzie :D

Gość znowu psychopatka przyszla
:O