Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny prosze

prosze bardzo o szybka odpowiedz WAZNE

Polecane posty

Gość dziewczyny prosze

powiedzcie mi czy jak dalam teraz synkowi polowe sloiczka deserku "gruszka" ale on jest jeszcze glodny ale ja nie mam juz tego samego sloiczku, czy moge mu dac jeszcze troche np marchew-jabllko?? prosze napiszcie szybko czy moge podac

Gość no prosze
odpowiedzcie cos

:) zależy ile ten synek ma i czy dawałaś mu już wcześnieś któryś z tych deserków. jesli mu dawałaś to możesz a jeśli nie to też możesz ale wtedy nie bedziesz wiedziała po czym go będzie bolał brzuszek (o ile będzie)

Gość jedupahu
owoce można łączyć ze sobą,możesz podać

Gość dawałam juz
marchew-jablko, jablko-morela i wlasnie gruszka, synek ma 4miesiace, zjadl mi ok polowy sloiczka gruszki bo zostalo z wczoraj i placze bo chyba sie nie najadl

Gość synkowi w ogóle nie można
dawać deserków bo zniewieścieje

to jak płacze to idź mu dajjjjj hehe czasem mam wrażenie, ze żyjemy w dobie google. Monia sorki ale muszę to napisać :D Koeżanka opowiadała mi jak zastanawiała się co zrobi na obiad i stwierdziła ze nie wie co ma w lodówce... uzmyslowiła sobie swoją glupotę jak zaczęla wklepywac w google "co mam w lodówce" :D:D:D:D To nie jest zart!

Gość możesz dać
możesz mu dać :) możesz też sama zetrzeć jabłko na tarce :)

Gość a powiedzci mi jeszcze
ile taki maluch 4msc moze zjesc?? moze zjesc słoiczek 130g?? a ten 190g??? dzieki za rady:) juz mu dalam jest szczesliwy bo pojadl:)

Moje jadły tyle ile chciały. Mania nie jadła dużo, a Kornel wiecznie potrzebował dokładek. Ja stosowałam "karmienie na żądanie" nie tylko przy mleku :) Ale to z czasem się ładnie unormowało w odpowiednia ilość posiłków o stałych porach. Jak jest coś co szczególnie lubią to proszą o dokładkę, a jak coś za czym nie przepadają to zjadają polowe z przeznaczonej dla nich porcji albo wcale nie zjadają...

Gość dziękuje pięknie za rady