Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kejj

Nie chce aborcji.!!

Polecane posty

Gość Kejj

Hej.. Mam prawie szesnascie latt i jestem w ciazy... Nie ma wgl mowy zebym usunela ale ludzie dookola mnie wywieraja presje.. Nie wiem co robic.. Nie chce zniszczyc zycia temu maluchowi ale nie bede tez potrafila zyc z mysla ze je zabilam... Jak mam podjac decyzje ? Moj chlopak jest za aborcja ale powiedzial ze nie bedzie mnie zmuszal i ze zostanie ze mna i dzidziusiem... ALe ja sie tak strasznie boje... Rodzice jeszcze nie wiedza... Ja nawet nie wiem czy damy rade finansowo... O czym teraz przede wszystkim powinnam myslec ? Co mam zrobic ? Jak sobie z tym wszystkim poradzic...? Zabic czy zniszczyc zycie...? Niezbyt kolorowe wyjscia ;((

Gość Znow to samooooooooo
proste jak drut w kieszeni,nie LUDZIE a TY jestes matka, bedziesz chowac itp,Ty decydujesz ,urodzisz bedziesz miec 17 lat--wiele dziewczyn ma w tym wieku dzieci i daja rade,wiec...nie Ty pierwsza nie ostatnia Ps. marna prowokacja:classic_cool:

Gość a jakbys juz
miala to dzieko to wolałabys oddac czy pociąć na żywca? urodzisz, dasz rade. nie bedzie tak zle. ludzie pomogą, dadzą wyprawke, ubranka, a miska zupy zawsze sie znajdzie. nie bedzie tak zle jak ci sie teraz wydaje

Gość pauletka
nie jestes jedyna nastolatka ktor ajest wciazy!!widzisz twoj chlopak mimo mlodego wieku chce tego dziecka i chce z toba byc!!nie patrz nakudz ty z nimi nie zyjesz!! ja nigdy nie patrze nanich opinie niech patrza w swoje smieci takie jest moje zdanie!! nosisz pod swoim sercem swoja fasolke ktora koche ciebie za to ze ja poczelas nie niszcz tego!!byc matka to njapiekniejsze co moze kobiete w zyciu spotkac:)) wszystko bedzie dobrez!!

Gość jedupahu
wyrzuty sumienia cię zabiją,psychika sobie nie poradzi,na to nie ma żadnych leków Ja też miałam taką sytuację,rodzice byli wściekli,ale pomogli,nie mieliśmy nic...i wiesz,co?Wszyscy zakochali się w tym dziecku,a teraz...mam wszystko,nawet własne mieszkanie...nikt nie wie,co się wydarzy.Podziwiam Cię,bo jesteś bardzo odważna.Porozmawiaj z matką,może z babcią,kobiety w takich chwilach stają się zupełnie inne,ja też myślałam że matka mnie zabije,znałam jej poglądy,a ona ...jako pierwsza powiedział :" trzeba będzie łóżeczko kupić ".Do dziś mam z nią słaby kontakt,ale dla wnusi zrobiłaby wszystko

Gość gdzie szukać pomocy
Stowarzyszenie Pomocy Nieletnim Rodzicom www.nieletnirodzice.org.prv.pl Fundacja Mama w Centrum www.mamawcentrum.pl Fundacja Mama www.mamasama.most.org.pl Stowarzyszenie Pozwól żyć www.samotnematki.most.org.pl zawsze możesz urodzić i przekazać do adopcji

Gość dgdgdg
Trzeba było myśleć zanim dałaś se srobić bachora w tak wczesnym wieku. Jesteś całkowicie nieodpowiedzialną gówniara. W dzisiejszych czasach ludzie mają po 30 lat sa po studiach, studiach podyplomowych znają j. obce I NIE SĄ W STANIE UTRZYMAĆ RODZINY. W tym wieku jaką ty chcesz zapewnić dizecku przyszłość ?? Twoi rodzice beą cie do emerytury utrzymnywać ???

Gość gdzie szukać pomocy
autorko, nie przejmuj się takimi wypowiedziami jak ta powyżej, i w ogóle : moja dobra rada : unikaj tego forum kafe jak ognia, nie pisz tu już więcej, a skorzystaj z linków, które podałam, tam znajdziesz odpowiedź na wszystkie pytania, powodzenia życzę i trzymam kciuki :)

Gość moi rodzice jak sie
dowiedzieli o ciązy nie byli zadowoleni, ale ogarnelismy to wszystko i teraz jak patrze na moją niunie to mam łzy w oczach jak pomysle że mogłam ją zabyc... :-(

Masz szczęście że ojciec dziecka jest taki odpowiedzialny bo jak ja zaszłam w ciążę majac 20 lat mój partner zwyczajnie uciekł i nie miałam pomoy z jego strony do dziś nie mam a dziecko ma 2 latka :)) bedzie dobrze zobaczysz,juz na zawsze ktos bedzie mocno i bezwarunkowo Cię kochał :)) pozdrawiam

Gość Kejj
Dziekuje tym osobom ktore potrafia powiedziec dobre slowo. Podnosicie mnie na duchu... Ja tu szukam wsparcia i pomocy... Dziekuje za linki i napewno skorzystam :) Widze ze nie jestem sama.. Wiele z Was mialo jeszcze gorsza sytuacje... Dziekuje za dobre slowa:*:*:* A do tych dla ktorych jestem neodpowiedzialna gowniara: Uwazaj jak Twoja cora zajdzie w ciaze za malolata i bedziesz w takij sytuacji. Nie martw sie nie przyjdzie do Cb o pomoc. Napisze na takim forum i ktos taki jak Ty powie jej podobne slowa :)