Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna Sefania26

Pomożecie???

Polecane posty

ja widzę jedno wyjście z tej sytuacji powiedzieć mężowi, może nie wszystko, ale że szwagier dziwnie się ostatnio zachowuje wobec ciebie i jak jesteście z nimi to żeby cię nie zostawiał nawet na chwilkę samą, bo jego ostatnie zachowanie cię krępuje

Gość ggtree
"On zna moje zdanie i wie, że nic nie wskóra," gdyby rzeczywiscie wiedzial nie probowalby "ale nie pozwolę by ktoś spoza naszej dwójki jeszcze się o tym dowiedział!!" dlaczego? jesli czujesz sie molestowana najwyzszy czas o tym powiedziec. Bo jesli nie chcesz takich zalotow NAPRAWDE, to jego zachowanie kwalifikuje sie do molestowania i trzeba to zglosic.

"Ja mu powiedziałam nieco łagodniej DAJ MI SPOKÓJ! " Aleś Ty stanowcza! :D No i dorzućmy jeszcze tyle-jeśli facet łapie Cię za cycki, a Ty sobie tego nie życzysz, to nie pytasz co on sobie myśli, tylko walisz z liścia w ryj. A potem rzucasz "ODPIERDOL SIĘ" na dokładkę :p

Gość ggtree
jesli rzeczywiscie tego nie chce to wie ze tego typu zachowania o konotacji seksulanej, wbrew jej woli, podlegaja pod molestowanie seksualne.

Gość Taka jedna Sefania26
Nie znacie mojego męzą, on zaraz zrobi aferę, jemu nie mogę o tym powiedzieć, nie ma szans na to!! Jakbym powiedziała mu ak, to za chwilę byłby telefon nie do Adama ale do siosry, ze jej mąż tak się zachowuję i byłaby afera na całego, znam męża od 10 lat i wiem, ze w tej sytuacji nie mogę tak postąpić! Oczywiście zaraz mi napiszecie, że to oznacza, że chce dalej to ciągnąć z Adamem itp. ale to nie prawda, nie mam osoby, której mogłabym o powiedzieć, ta rodzina jest zbyt ipulsywna i byłoby gorąco, sama to jakoś załatwię, grunt, że on już nie dzwoni...

możesz powiedzieć mężowi że może się mylisz, że może ze strony szwagra to są tylko żarty i nie chcesz niepotszebnej afery, ale mimo to czujesz się skrępowana i wolisz żeby ograniczyć kontakty, ajak już jesteści razem to niech będzie zawsze przy tobie

Gość sghghfdf
DAJ MI SPOKÓJ brzmi tak jakbyś się wahała. A jak się wahasz to wiadomo on chce cie złamać bo dalej liczy ze coś z tego będzie.

Gość a ja bym sie
z nim ten tego jesli by mnie pociagał

Gość ggtree
"on tak bosko się uśmiecha i patrzy tak aż ciarki przechodzą, a ja ylko czekam aż zadzwoni, i gadamy teraz już inaczej, i wiem że o jets złe i w ogóle, ale on doprowadził do tego że ja o nim myśle " tak, to wybitnie swiadczy o zdecydowaniu autorki w tym temacie

Gość sghghfdf
racja ggtree to pominąłem, a cała historia skończy się tym że wiele rzeczy będzie niedopowiedzianych i jedyna osobą która będzie zbierała strzały męża będzie autorka tematu.

Gość babajagazwiochy
a ja to myślę że ta pani ma rozdwojenie jaźni bo :gdyby facet mnie obmacywał a ja byłabym mężatką to przestałabym z nim natychmiast gadać przez kompa. i powiedziała mężowi żeby dał mu w gębę bo se pozwala gościu. schizofrenia babska żałosne ale częste.

Gość ggtree
tak jak pisalam , niech bedzie wobec samej siebie szczera i sobie odpowie na pewne pytania...

Gość hhtarar
"w pewnym momencie złapał mnie za pierś mówiąc, tu są fajne piłeczki, zdenerwowałam sie i zapytałam go co on sobie myśli, a on tylko się uśmiechnął i wyszedł, póżniej uszczypnął mnie za tyłek, i tak zaczęłam sobie myśleć co jest do cholery grane, oczywiście nadal dzwonił, gadaliśmy po 40 min ale nie rozmawiając na temat jego podszczypywanek" tia, to po co z nim gada, i to glupie " co ty robisz".. Facet ja maca a ta z nim gada pozniej jakby nic sie nie stalo ;) " Mój mąż źle się czuł i poszedł do auta się położyć, ja wyszłam z nim i też się chwilkę położyłam, przyszedł Adam, wiec ja mówię, chodzź przejdziemy się wkoło sali o trochę nam się lepiej zrobi, i wzięłam go pod rękę i idziemy, on wyciąga fajka, więc ja mówię daj bucha a on chowa za siebie i się droczy ze mną, to ja mu chcę go wyrwać i tak jakbym go obięła i on mnie wtedy pocałował, to była sekunda ja mówię co Ty odpie**alasz, a on na to, że nie może przebywac tak blisko mnie bo go za bardzo podniecam, zostawiłam go tam i wróciłam do mężą, potem dzwonił do mnie przepraszał i wogóle gadaliśmy nma ten temat" Wiedzac ze facet chce sie przeruchac bierzesz go pod reke i wychodzicie sami ( najlepiej w las :D ) a pozniej udajesz wielkie oburzenie po czym nadal z nim rozmawiasz... kobieto sama stwarzasz takie sytuacje

Gość boski andrzej
ona chce by ja wyruchał i yle:)

sprowokowlas go, gdyby to byla taka straszna sytuacja dla ciebie to bys nie szla z nim na spacer poza tym takie przedrzeznianie sie zn ta fajka to schemat jak w gimnazjum. a teraz to..zal mi twojego meza bo ma nieuczciwa zone

Gość hhhhyyt
"a jak go widzę to serducho mało mi nie wyskoczy, on tak bosko się uśmiecha i patrzy tak aż ciarki przechodzą, a ja ylko czekam aż zadzwoni, i gadamy teraz już inaczej, i wiem że o jets złe i w ogóle, ale on doprowadził do tego że ja o nim myśle " a pozniej "On zna moje zdanie i wie, że nic nie wskóra, ale nie pozwolę by ktoś spoza naszej dwójki jeszcze się o tym dowiedział!!" hahaha , glupia cipa

Gość wyrozumiała__
Moim zdaniem dziewczyna jest między młotem a kowadłem, wiem bo sama byłam w takiej sytuacji, idenycznie się zaczynało, z z tą różnicą, że ja nie byłam mężatką a on nie był żonaty, ale on był facetem mojej siostry ciotecznej i też się źle z tym czułam, tak samo mówiłam żeby dał mi spokój, że o nic dobrego, oni byli zaręczeni i w przyszłym roku miał być ich ślub, miałam być starszą druhną:( Ślub był ale nasz, rodzina nas wyklęła, ale jesteśmy szczęśliwi już 10 lat:) Tak i w tej sytuacji, autorka pisze, ze przeszła sporo złego z mężem, napewno zastanawia się czy z tym mężczyzną Adamem może byłoby inaczej, lepiej, fajniej... Ja Cię rozumiem droga Stefanio, ale napiszę Ci że w twoim przypadku nic dobrego z tego nie wyniknie, chyba że jesteście w sobie tak zakochani, ze odważycie się powiedzieć rodzinie, ze chcecie być razem, w co wątpie... także daj sobie z nim spokój kochana, bo będziesz strasznie cierpiała, wiem coś o ym, chociaż moja historia ma happy end:)

Gość Doivi
Dziewczyny mają rację, Taka jedna Sefania26, nie jesteś do końca szczera, a cała sytuacja Cię kręci, bo gdyby było inaczej dawno byś to załatwiła. Facet, który jest zakochany nie robi takich obleśnych podchodów, on jest zwykłym podrywaczem, a ty weszłaś w całaą tą sytuację jak w dym. I wiele sytuacji to twoja prowokacja (np. spacer...) Współczuję szwagierce i Twojemu mężowi. Lepiej to odkręć. Możesz temu kochasiowi powiedzieć, że jak się nie odpierdoli to powiesz jego żonie i twojemu mężowi. I weź się za coś konstruktywnego, za jakąś pracę czy coś to ci szybko głupoty z głowy wyparują. A nie same telenowele, które wprowadzasz w życie. Powodzenia i szybkiego zakończenia ci życzę, bo inaczej marnie cię widzę...

Gość i wy wierzycie w te bajeczkę
przecież to zwykla prowokacja!!!

Gość i wy wierzycie w te bajeczkę
przecież to zwykla prowokacja!!!

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhyt
niekoniecznie prowokacja bo takie sytuacje sie zdarzaja, zycie bywa glupsze od najbardziej dennych prowokacji

Gość zniesmaczona5r
to jest prowo. a do tego byl ten temat juz jakis czas temu na kafe. -500/10