Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudusia7

RATUNKU ZAKUPOCHOLICZKI WPISUJCIE SIE.............

Polecane posty

Wszystkie zakupocholiczki łaczmy sie ,wpisujcie sie. Czy tez macie pełne szafy ,a nadal skupujecie z mysla ,ze sie przyda??????????

jestemmm zaaaa !!! choruję na zakupy dobrych marek ... znam kilka jakby co np. spróbuj gattaactiveshop.pl :-)

:) ale za samymi ciuszkami dobrych marek jestes? Dla mnie to bez znaczenia,aby bylo fajne:) Jakos wydaje mi sie ,ze wiecej rzeczy bezfirmowych mi sie podoba :) Cale szczescie :) Opowiedz cos o tym (o zakupkach)masz manie na ciuszki czy na cos innego ?????????? Wpisujcie sie zakupoholiczki!!!

Ojezu, skąd ja to znam... Zwłaszcza, jak się dosiądę do jakiegoś allegro, albo wypatrzę nowy sklep w necie :/ Kilka kliknięć, dwa przelewy, i już kilka stówek mniej na koncie. No, ale pocieszam się, że w sklepach w necie bywa dużo taniej niż w tych tradycyjnych, mówię głównie o elektronice - choćby kardridże do drukarek można dorwać za grosze (sklepik doktortusz - uczciwie polecam), nie mówiąc o sprzęcie komputerowym, drukarkach, czy nawet AGD. No, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać. Ja jak na razie nie potrzebuję ratunku. Wszystko jest pod kontrolą (każda tak mówi?)

No ja to mam takie fazy ,ze jak mi sie cos spodoba to nawet we dwoch kolorach biore :) Ale zbyt drogich rzeczy nie kupuje,to plusik:) Jest tu ktos jeszcze???? Ile macie par butow????

Ja również jestem uzależniona od zakupów:)) Czasem jestem na siebie zła, bo wydaję pieniądze, których nie powinnam. Miał kiedyś plan, żeby zacząć oszczędzać, tak na czarną godzinę. I nic oczywiście z tego nie wyszło... Ostatnio kupiłam w sklepie internetowym Kokai.pl zegarek MX2023 MEXX (był w promocji) , mimo iż mam już z 10... Sama się później zastanawiam czy jest mi to tak naprawę potrzebne? Pozdrawiam wszystkie zakupoholiczki:))

Ja również jestem uzależniona od zakupów:)) Czasem jestem na siebie zła, bo wydaję pieniądze, których nie powinnam. Miał kiedyś plan, żeby zacząć oszczędzać, tak na czarną godzinę. I nic oczywiście z tego nie wyszło... Ostatnio kupiłam w sklepie Zegarki.com.pl zegarek MX2023 MEXX (był w promocji) , mimo iż mam już z 10... Sama się później zastanawiam czy jest mi to tak naprawę potrzebne? Pozdrawiam wszystkie zakupoholiczki:))

Sophia. No masz podobnie jak ja:) Tez zbytnio nie udaje mi sie oszczedzac. Chcialabym sie tego mauczuc,ale nie wiem jak Dobrze wiem ze szafa ,za kipi, ale mimio wszystko jak spotkam cos to wpadnie mi w oko a wiem ze mam w domu tego kilka, to i tak kupie:( A Ty masz manie glownie na co?