Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hedon

co sadzicie o ukladach opartych tylko i wylacznie na seksie?

Polecane posty

Gość Hedon

ma problem poniewaz nie chce sie z nikim wiazac ani tworzyc jakis zwiazkow a brakuje mi seksu. mam dosc lazenia i ciaglego poznawania nowych osob i ich nawykow, zwyczji i upodoban. Chcialem poznac dziewczyne ktora byla by zainteresowana spotkaniami w celu dawania sobie przyjemnosci:)

Gość Hedon
a co probowalas?? dlatego szukam osoby zdecydowanej i przekonanej o tym ze nie chce tworzyc nic trwalego, nie chodzi mi nawet o regularne spotkania aby uniknac dziwnych sytuacji

Gość MAŁRYCY
Nie ma takich zwiazkow. Predzej czy pozniej jedno z was bedzie chcialo czegos wiecej. Poza tym seks bez uczuc jest hujowy, to tak, jakbys walil konia za pomoca cipy kobiety. Bez sensu.

Gość Hedon
kogo ci przypominam?? poza tym raczej ciezko mowic o zachowniu jesli jak na razie napisalem 3 zdania:)

Gość Hedon
niestety nie wiem o kim myslisz:) moze jakas wskazowka albo mala podpowiedz??

MALRYCY twoja wyobraźnia mogłaby się zmieścić w doopie roztocza albo mszycy współczuje lasce którą zamęczasz swoją obecnością

Gość glupia i naiwna
wiadomo to karolek7676 z ilove ;)

Gość glupia i naiwna
to pewnie ten sam karolek ;)

co do pytania w temacie-jasne, że są takie układy. tyle że do takiego 'związku' potrzebne są dwie na prawdę dojrzałe osoby, które zgadzają się na taki układ. Bo później to wiadomo, różnie może być. Jedna z osób może się zaangazować. I warto wcześniej, na wstępie dokładnie, jasno to sobie ustalić, co, po co i dlaczego, by nie było rozczarowania i wzajemnych pretensji i mszczenia się.

Gość hedon
dzieki za opinie chociaz ja do tej ory nie znalazlem osoby ktora byla by w stanie stworzyc taki uklad bez leku ze ktos bedzie zalowal. Mam nadzieje ze w koncu mi sie uda albo uporzadkuje sprawy osobiste tak ze bede mogl zwiazac sie z kims na szczerych zasadach i obdarzyc ja uczuciem. p.s. nie jestem karolkiem o kogokolwiek tu chodzi p.s. 2 zadnego karola tez nie znam

Gość zczczxcczcz
Wedlu mnie taki układ trudno utrzymać. Zwłaszcza u kobiet istnieje duże ryzyko, że sie zaangażują, bo tak juz mają, biologicznie, nawet jesli są świecie przekonane, ze sie nie zakochają. Jesli chcesz wejsć w taki układ, to poszukaj zdecydowanej kobiety, najlepiej po przejściach, która chce sie po prostu rypac. Taki trochę męski typ.

Gość Hedon
a kogo Ci przypominam?? nie wiem o kogo Ci chodzi ani kim jestes ale mozliwe ze kiedys sie poznalismy bo swego czasu zagladalem tu nawet czesto. Moze pogadamy na priv??

Gość fisiamisia
Jestem kobieta i lubie zwiazki oparte tylko na seksie.I nie jest prawda,ze bez miłosci seks jest niezbyt fajny.Seks bez miłosci,ale gdy obie str.pożdaja siebie nawzajem jest naprawde czyms super.

Gość Hedon
czyli jednak nie oczekuje niemozliwego:) rozumiem ze masz juz cos takiego za soba:) a skad jestes??

Gość Hedon
do faceci to- nie mowie ze nie rozmawiamy ale moze nie chcesz tu czegos napisac?? sugerujesz ze kiedys juz rozmawialismy??

Może się mylę, ale jak się kogoś zna, to wyłapuje się takie charakterystyczne teksty... podaj druga literkę nazwy miasta z którego jesteś, nie chcę się wygłupić, wolę sprawdzić :)

Gość Hedon
jestem z warszawy wiec masz pierwsz, druga a nawet i ostatnia:P

Gość Hedon
no teraz to mnie zarzylas:) rozumiem ze sugerujesz ze juz kiedys rozmawialismy??:) a skad jestes?

Gość sgsgfsdfgsf
I co, myslisz, ze się zdemaskuje, zebyś mogła polecieć po znajomych i powiedieć, że X pisze na kafeterii i szuka laski do bombania?