Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopyćć

boli nie nawilża

Polecane posty

Gość kopyćć

Witam, jestem facetem więc chciałem się dowiedzieć co i jak w tych sprawach. Jestem raczej doświadczony seksualnie, ale jedno pytanko mnie dręczy, zacznę może od opisu pewnej sytuacji. Czasami kiedy zarzynamy stosunek: gra wstępna, ona juz rozgrzana >>> w tym momencie przystepuję do wkładania paluszków do pochwy aby rozpocząć ewfektywną palcówkę. Czasami się zdaża że moją obecną partnerkę tak to boli że w sumie do niczego nie dochodzi :/ W przypadku mojej poprzedniej partnerki nie było takich problemów, i mogłem nawet szybko włożyć paluszki i nie było żadnego bulu, prosze powedzcie mi czy moja obecna jest jakaś inna? czy czasami zdaża się tak?

niektore kobiety maja malo sluzu i czasem potrzebne jest dodtakowe nawilzenie - np zele durexa - znajdziesz w kozdej aptece i wiekszym sklepie - czasem sa z dodatkowymi doznaniami - np. rozgrzewajacy

Gość kopyśćć
TOWARZYSTWO HASZYSZU I SKUNA - hehe jak uważasz że to złe to żyj w celibacie, to pewnie będzie wielką nagrodą dla takiego jak ty

Gość kilka mozliwosci
1 jest dziewica - rozdziewiczyc 2 tylko Ci sie zdaje , ze jest nagrzana - dobrze rozgrzej 3 nie ten facet.... - rzuc ja bo Ci klamie w zywe oczy 4 ma opory albo przed toba albo seksem - patrz punk 3.