Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 klon...niestety nie masz :O musisz dzielnie znosić nudę :D figlarka...a co Ty tak z tą głową wkraczasz? rozumiem że już szczęśliwie dotarłaś do pracy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Ano jakbyś zgadła :p szczęśliwa że ominęłam korki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 16, 2009 Ja pewnie zaraz znajdę się w którymś z tych co je ominęłaś :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Klon nie martw się i nie krzyw na zapas :D Wyjeżdżając skręć w lewo , przejedz ok . 500 m zrób rondo , następne ok 300 m , skręć w lewo , prosto , potem będzie leśna droga . Jedziesz nią cały czas prosto i juz widać Twój cel :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 klon....kolacji możesz powiedzieć papa...jeśli potraktujesz figlarkę jako GPS :P figlarka...korków nie miałaś, bo wszyscy pouciekali jak zobaczyli Twoją rdzawą ......(tutaj wpisz markę samochodu) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 16, 2009 Dzięki, na pewno skorzystam z twoich wskazówek. Jeśli jutro się nie odezwę, to znajdziecie mnie na dnie Wisły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Ależ nigdy w życiu :D po prostu umie się kręcić , a co !!! :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Klonie nie uważasz , że temperatura jest deko za niska na pływanie :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 16, 2009 W samochodzie nie będzie to tak odczuwalne :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 klon....nie sądzisz, że wisła już jest wystarczająco zanieczyszczona, żeby jeszcze pakowac tam Twoje "auto" :O figlarka...skoro lubisz się kręcić, to idź na karuzelę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 figlarka....i znów opychasz się cytryną :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Nie ! właśnie zjadłam całego słodko - gorzkiego grejpfruta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 to teraz grzecznie wytrzyj buźkę i....MARSZ DO ROBOTY :P ja już uciekam z pracy :D trzeba coś zjeść :D nara figlarka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Mam czas do rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nil 0 Napisano Listopad 16, 2009 Heja! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 Nil :D miło Cię widzieć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 figlarka...kiedyś Ci tego jęzora obetnę...zobaczysz :D jak tam w pracy??? Obijasz się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Pracuję :p Kolacja zjedzona , cisza , spokój , teraz chwila dla mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 a ja zaras mykam do wanny i idę spać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 O której Cię obudzić ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 mmm...może o 4:30 :D jureo zaszaleję i się do pracy spóźnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nil 0 Napisano Listopad 16, 2009 Leniwcze, witaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nil 0 Napisano Listopad 16, 2009 4:30 serio? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 Nil...serio, serio ja taki ranny ptaszek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 O ! ja ok godz 3:00 zrobię sobie drzemkę powinnam wyspać się juz do 4:30 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 ni nie :O figlarka to 'Ty śpisz w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nil 0 Napisano Listopad 16, 2009 Ptaszek mówisz. Bywa i tak. :) A mój świat zwariowany, czasem dzień myli się z nocą. Ech, życie. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach