Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 Nil...ja bym nie mogła pracować na zmiany :O wykończyłabym się :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 A co ? żałujesz mi pospać deczko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 figlarka...a pewnie że tak :P ja w pracy najczęściej nie śpię....bo jest Boss za ścianą :O więc dla czego Ty masz mieć lepiej? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Ale Ty w pracy jesz a ja nie :o bo wtedy na bank szukałabym jakiegoś legowiska żeby pospać - nawet w dzień :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nil 0 Napisano Listopad 16, 2009 Leniwcze, ja też, na całe szczęście, na zmiany nie pracuję. Sam sobie sterem, okrętem. Wolny fach. Wolny? Nie, raczej pierdyknięty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 Nil...cóż za określenie fachu :D :D Ale skoro jesteśsam sobie Bossem...to zamiast pracować siedzisz na kafee o nie boisz się, że ktośCi historię prześledzi :D figlarka...ale przed chwilą napisałaś, żeś po kolacji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Kurna ! gdzie napisałam , że to właśnie ja jestem po kolacji :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 21:44 [zgłoś do usunięcia] figiel* Pracuję Kolacja zjedzona , cisza , spokój , teraz chwila dla mnie figlarka...a to??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nil 0 Napisano Listopad 16, 2009 Nie, nie boję się. Kafe, to taka moja odskocznia, żeby całkiem nie uswierknąc! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 No właśnie , kolacja zjedzona ale nie przeze mnie tylko ludzi :p Zobacz Leniwcze jaki piękny stary kawałek wygrzebałam Tobie http://www.youtube.com/watch?v=e9mx-9WLYTQ&feature=quicklist :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 Nil...ale ja mam wątpliwości, czy kafee jest dobrą odskocznią :O może poszukaj sobie jakieś inne hobby? np lepiwnie z gliny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nil 0 Napisano Listopad 16, 2009 Lepienie z gliny, w przedszkolu (lata 50-te XX w.) miałem. Kafe jest moją terapią. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 sorki figlarka...nastąpiło spięcie na łączach i dotarły do mnie błędne informacje :( a kawałek taki tkliwi...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 Nil...a ja ostatnio zainteresowałam się sztuką lepienia z gliny :D ale na szczęście do kafee nie podchodzę jako do metody terapeutycznej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nil 0 Napisano Listopad 16, 2009 Lepisz? Kogutki, ludziki? :) A ja już spadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Nil Leniwcze koronki na zęby lepisz sobie z tej plasteliny ? :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 Jak na razie to coś, co ma być wazonem :( ale bez tej informacji nikt nie potrafi odgadnąć, co to jest Dobrej nocki Nil :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 Nie figlarka...lepię dla Ciebie bieliznę, żeby Ci było łatwiej poderwać jakiegoś bogatego mena ;) ja też już uciekam...miłej pracy figlarka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Wlep od razu w niego wiechcia jakiegos , może kapnął się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Co Ty myślisz że ja bez gaci chodze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 figlarka ...oni ciężko trybią :O nie znają się na prawdziwej sztuce papa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 myślę, że chodzisz w reformach (o czym już dyskutowałyśmy) a ja Ci stworzę sexi bieliznę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 17, 2009 Leniwcze pobudka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 17, 2009 Śpiący Leniwiec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 figlarka ale miałaś mnie obudzić o 4:30 Złoty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 17, 2009 Jeszcze marudzisz ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 taaaak ukradłaś mi tyle minut snu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 17, 2009 Jesteś marudna jak ....... nie obudzę Cie więcej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 17, 2009 i bardzo dobrze :O:P a jak Tobie się spało??? wygodnie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 17, 2009 A pewnie , że wygodnie :p bo ja jestem za wygodna żeby znosić pewne niedogodności :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach