figiel* 0 Napisano Listopad 19, 2009 Cholerko On jest uzależniony od vicodinu , stąd te omamy :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 19, 2009 figielek dzięki, bo już zgłupiałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 19, 2009 Cholerko zawsze do usług A swoją drogą powtórki też są - jakoś tak po pierwszej w nocy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 19, 2009 figiel o pierwszej w nocy jestem nieprzytomna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 19, 2009 figiel "zawsze do uslug" jak mam rozmiec :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 19, 2009 To znaczy do usług tylko niekoniecznie tych ...;) usług :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gdzie zapodziała się Napisano Listopad 19, 2009 wielka przyjaciółka IWAA???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 19, 2009 Na dobranoc :) http://www.youtube.com/watch?v=-8YQjU5W5tQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki siakki Napisano Listopad 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=IX-vZrug6Lc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 20, 2009 Ty wez sie odwal:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 20, 2009 Dzień Dobry Iwan....nie złość się na Orange :( ona po prostu się baaardzo za Tobą stęskniła ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 20, 2009 joł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 20, 2009 cicha :D i jak przed weekendem??? nuuuuda? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 20, 2009 no nuda nuda... właśnie wpierniczam nutelle łychą i czytam sobie na temat biorezonansu :P Swoją drogą ciekawe ile to gówno kosztuje? :D A jutro i pojutrze do szkoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 20, 2009 co do ceny za rezonans-nbie mam pojęcia :( poczytaj w google :) a co do szkoly-to powinnaś się cieszyć...nie będziesz siedziala w domu i gotowała obiadków :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 20, 2009 ooo dziękuję bardzo, to ja już wolę te obiadki gotować niż cały weekend się w szkole męczyć... :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 20, 2009 dżem dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 20, 2009 Hej! Spioszku:) Jakbys mogła zapodaj mi adresem:) ivakafe@o2.pl ;) Nie chce mi sie juz na to kafe wlazic:o Nudzi mnie:):o A nie chce stracic kontakt z toba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 20, 2009 siemka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 20, 2009 cicha...aleś Ty marudna :O a tyle nowych osób możesz poznać :D Iwan....ok...coś tam ci wieczorkiem nabazgram n @ :P widelec, cholerka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 20, 2009 bry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 20, 2009 Levuś, a To bie co??? zimno? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 20, 2009 nie jest mi zimno ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 20, 2009 Levuś...a już się bałam, że mawronka nie dba o Ciebie :O filigranowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 20, 2009 Leniuszku jak do niej przyjadę to prawdopodobnie zadba to to abym był bardzo rozgrzany :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 20, 2009 Levviatan to na co czekasz :p na większe mrozy czy na bilet ciułasz ?:D Leniwcze moim marzeniem jest być filigranową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 20, 2009 filigranowa....a widzisz, a widzisz, jak Ci poprawiłam humorek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 20, 2009 Widzę i zdaję sobie z tego sprawę , że nie ma na świecie nikogo takiego , kto dorównałby Twoim umiejętnościom :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 20, 2009 figlarka....to proszę to docenić i zapamiętać...a najlepiej wyryj sobie cyrklem na czole :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach