cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 figielku jak wyprasuje tak bedzie chodzil :D łał, 1000 :O wystarczy na łozeczko :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 25, 2009 a wiecie, że dziś jest światowy dzień pluszowego misia? :) Chyba wyściskam zaraz mojego misia Stanisława bo to jego święto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 25, 2009 na łóżeczko wystarczy, ale co dalej :O:O wkurwia mnie niemiłosiernie takie myślenie że jednorazowy zastrzyk kasy to dla kobiety gwiazdka z nieba i namówi ją na decyzję o kolejnym dziecku :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 jak widać, "władza" myśli, że w Narodzie dalej panuje ciemnogród i zacofanie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 No dobra, kochane ludki...idę na miasto pomimo tego deszczu za oknem wiem, wiem, że będziecie tęsknić ale: http://www.youtube.com/watch?v=guAu8nOqfOo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 leniwcu wiedziałam,z e wrzucisz nam swój ulubiony przebój Ja ide na kawe. Dzis wypada ten dzień :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 chollerka...specjalnie dla Ciebie :P ale nie odchodź i nie wypadaj przez okno :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 nie martw sie leniwcu. Idę tylko do kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 25, 2009 dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 25, 2009 Słoneczka :) :) :) Cholerko przynieś mi jabłuszko :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 levi, złoty złoty, jabłka sie skończyły, mam tylko banany :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 25, 2009 Mogą być banany. Weź wszystkie, jakie masz. Pozostali też potrzebują witamin :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 klon jak potzrebujesz witamin, bo tam 90 tabletek rutinoscorbinu :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 25, 2009 Miałbym co przeżuwać aż do wieczora. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 25, 2009 aleście napłodzili tekstu :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 25, 2009 hmmmmm......Cholerko uwielbiam banany ;) proszę obrać ze skórki :P ;) ;) i dać mi do rączki :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 złoty zaleciało mi tu molestowaniem forumowym :P ;) Nie godzi sie to z Twoja stopką :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 25, 2009 Przecież wyraźnie jest napisane: "wiara prowadzi do usprawiedliwienia". Cholerka czepiasz się. Molestowanie jest OK. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 klon Ty to wszystko usprawiedliwiasz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 25, 2009 Nie sądźcie, bo będziecie sądzeni :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 już jestem :D:D witam nie witanych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 no nie ja wróciłam a reszta gdzie??? no ja się pytam gdzie ale bym zjadła arbuca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 w ciazy jesteś...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 chollerka...wypluj to ja najpierw musze znaleźć tatusia....ale wiesz w czym problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 25, 2009 A myślałam, ze ejstes nowoczesna kobietą :D i nie potzrebny CI tatuś do dziecka :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 25, 2009 leniuszki zawsze możesz wybrać się na jakąś imprezę z kajdankami pałką itp,. i jakiegoś sobie złapać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 Levviatan...je wbrew pozorom jestem delikatną i kruchą istotą ;) chollerka...ale ja w tej sytuacji myślę tylko i wyłącznie o dziecku. Nie potrafiłabym tak z premedytacją zajść w ciążę, żeby dzidzia wychowywała się bez taty :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 25, 2009 Leniuszku co nie oznacza że masz czekać na faceta a nie próbować go sobie poszukać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 25, 2009 Levviatan...ja jużpodjęłam decyzję :D pozostaję singielką :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 25, 2009 http://static6.demotywatory.pl/uploads/1258805725_by_Gearuka_500.jpg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach