cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 26, 2009 no i znowu idę za moment do archiwum :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 26, 2009 uważaj na pająki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 26, 2009 podobno w archiwach pająki mają rozmiary dłoni :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 26, 2009 dobry ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 26, 2009 :D rewq---Ty nie strasz Cichej :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 26, 2009 o matko ale mało wpisów :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 26, 2009 zaraz możemy to naprawić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 26, 2009 spoko ale jak :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 26, 2009 :) I dobrze . Atmosfera skupienia panująca dziś na tym topiku podnosi moją wydajność pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 26, 2009 klon....nie prawda....ja po prostu zasnęłam za biurkiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 26, 2009 co to za obijanie się pooobudka śpiochy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 26, 2009 chollerka...hmmm...a o której to się melduje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 26, 2009 leniwcu jest piękna pogoda, więc zamiast marnować czas przed kompem, wybrałam się na spacer :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 26, 2009 dziewczyny złość piękności szkodzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 26, 2009 levi ja tam się nie złoszcze :D Poza ty złość dodaje mi urody :d Te urocze bruzdy między brwiami i kurze łapki to jest to :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 26, 2009 Chollerka...no fakt...jest słoneczko :D :D ale jeszcze 3h i też wyjdę się "dotlenić" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 26, 2009 Skoro się nie złościsz to kurze łapki są wywołane innymi czynnikami. Stawiam na obśmiewanie się z nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 26, 2009 klon wbrew pozorom jestem wiecznie uśmiechnięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 26, 2009 leniwcu niby taka pogoda ma się utzrymywac jeszcze chwile :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 26, 2009 i bardzo dobrze ;) uśmiechnięte kobiety są ładniejsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 26, 2009 levi, mnie nawet uśmiech nie pomoże :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 26, 2009 :) Cholerko no właśnie słonko świeci ;) pazurki pomalowane? :P ;) Leniwcu podobno szukasz tatusia do dziecka :o :o :o :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 26, 2009 Wszyscy na kafe już wiedzą ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 26, 2009 złoty leniwiec szuka nie tylko reproduktora, ale takze ojca na co dzień leniwcu a co Cie boss tak pracą dziś uraczył, ze sie mało udzielasz...? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 26, 2009 Złoty :D o matko...już wszyscy wiedzą, a ja powiedziałam to w tajmnicy chollerka...Boss jest jakiś dziwny :O wczoraj wypadł do mnie z tekstem, że może powinniśmy przy kolacji spotkać się złużbowo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 26, 2009 O matko! Leniwcu! Ewidentnie Boss leci na Ciebie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 26, 2009 A przynajmniej fajny ten boss...?> I pzred 70-siatka...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 26, 2009 Leniuszku jeśli samotny to korzystaj z okazji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach