figiel* 0 Napisano Grudzień 2, 2009 To dla niepoznaki włozysz jeszcze okularki spawalnicze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 2, 2009 To byłby iście hardkorowy sprawdzian męskich uczuć :) Ciekawe czy Boss przeszedłby taki test ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Levvi ty łajzo jedna Napisano Grudzień 2, 2009 najpierw rozkochałeś w sobie mawronkę a potem ją porzuciłeś.:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 klon....ja na pewno nie poddam Bossa pod taki sprawdzian :D ale jeśli masz wąsy i jesteś zainteresowany reakcją mojego Bossa, to mogęCi dać na niego namiary :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Diabeł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Leniuszku....... jak zwykle uśmiechnięta :D :D :D :D :D ...... i pewnie niczym nie musisz się przejmowac.......... taka z Ciebie wesołka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Diabeł...problemy zawsze są: raz mniejsze a raz większe :) ale po co je wywlekać na kafee?? :D a jak idzie Ci podrywanie magnolii? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Nigdy jej nie podrywałem :D :D :D.......... głównie to tylko pisze z nią na stopie koleżańskiej............. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 pytam, bo na jakimś topicku było napisane, że wasza znajomość się baaardzo zacieśniła ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Tylko tyle że dałam jej swoją fote-----z resztą ta fota jest na mojej stopce...... ostatnia linijka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 pomarańczo dla ścisłości to ona to zakończyła :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Diabeł.....mmmm...jakieś serce Ci wyskoczyło na facjecie :D Myślisz, że to zaraźliwe? ;) :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie obchodzi mnie to Napisano Grudzień 2, 2009 ale czego na forum na moim temacie mówi,że ją wyswiniłeś??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 ciekawe gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 2, 2009 teraz ja wpadam z rewizyta leniwiec :) pinokio ..Levvi :) )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Kabel...było uprzedzić, to bym czerwony dywan rozwinęła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 2, 2009 nie trzeba leniwiec :) na Twoj topik to i po bruku moge wejsc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maggic 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Śpiący Leniwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Kabel...bo się zaczewienię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 maggick :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 no i mamy więcej osób na topiku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maggic 0 Napisano Grudzień 2, 2009 "zaczewienię " ciągle pijesz :o :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Tak........ bardzo zaraźliwe leniuszku uważaj żebym Ci tego nei przerzucił Kabel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maggic 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Leniwcu hmmmmmmm... a buziaka mi nie dasz? :o :( podobno to nic nie kosztuje...? :o :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 maggic---to ty nie wiesz, że trzeba dziennie pić 2l...wody :P ok, poprawiam się...miało być ZACZERIWNIĘ!!! Diabeł.....Ty mnie nie strasz, bo się w sobie zamknę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 2, 2009 a wiesz Leniwiec :) ? odrobina rumiencow nikomu krzywdy nie zrobi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 maggic....ja Ciebie nieznaju :( więc buziaka nie dostaniesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Kabel...rubiny to ja wolę nosić jako dodatek do naszyjnika a nie na policzkach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maggic 0 Napisano Grudzień 2, 2009 :o :o :o :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach