inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Leniuszku........... to że się kogoś nie zna to nie znaczy że nie można go całować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maggic 0 Napisano Grudzień 2, 2009 własnie :P :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Diabeł...ja mam inne poglądy :( Całowanie jest dla mnie bardzo intymną sprawą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maggic 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Leniwcu dam CI klapsa!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Całowanie to nie seks :D :D :D by było aż tak intymne http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 2, 2009 aaaa to teraz rozumiem dlaczego ja sie nigdy nie doczekalem :) rubiny ? dobry wybor :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 2, 2009 A co to za tłok tu dzisiaj? :) Jakas promocja? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Kabel...dziękuję :D więm co dobre :P Diabeł...zapewne oglądałeś film "Pretty Woman" :D Ja mam dokłądnie tak samo :D Moje kubeczki smakowe na języku są baaaardzo delikatne i dlatego nie mam w zwyczaju całować obcych facetów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 chollerka...zbiegowisko w oczekiwaniu na Twoje buziaki ;) :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 2, 2009 sukinsyn jak leci z magnolią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 2, 2009 A jakie konkretnie? :D bo nie wiem na co sie nastawiac :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 chollerka...no trudno, mogą być z języczkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 2, 2009 cholerka :) masz buziaki na zbyciu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 2, 2009 leniwcu, a wytrzymasz...? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 2, 2009 kabel :) cos sie znajdzie dla Ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 chollerka...całować będziesz kafee-boy'ów....a ja sobie popatrzę:D Może się czegoś nauczę od doświadczonej koleżanki :P Popatrz...Kabel pierwszy na ochotnika nie to żebym była zazdrosna, ale.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maggic 0 Napisano Grudzień 2, 2009 magnolia to pasztet :o :D LENIWCU POŻAŁUJESZ!!!!!!!!! :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Chollerka....... jestem za stary dla magnolii....... mam 19 lat a ona jest troche młodsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 2, 2009 cholerka... ---> "Gorące Wargi" to nick który bardziej do Ciebie pasuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 maggic....ale czego mam pożałować? :D a zresztą co Ty sobie myślisz??? pojawiasz się z nikąd i chcesz mojego buziaka :O mowy nie ma :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anioł co on tak z tym Napisano Grudzień 2, 2009 pinokiem.Musiałeś kablowi wleżć mocno za skórę,że cię nie może zapomnieć:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 2, 2009 cholerka :) az mi sie cieplo zrobilo rubiny na plapie wyszly .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Diabeł, ale facet powinien być starszy od kobiety :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Wiesz co pomarańczo.......... dla Kabla moge byc pinokiem :D Leniuszku...... magnolia to jeszcze dziecko........ nie chce miec sprawy w sądzie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 kabel...jak możesz niech mnie ktoś przytuli...:O (ale bez całowania, proszę) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 2, 2009 klon tak sądzisz...? :D W takim razie moze powinnam go zmienić :D :D :D sukinsyn- oboje jesteście tak starzy A magnolia... nie wspominaj jej o mnie, ze ze mna piszesz, jeśli chcesz, zeby nadal Cie lubiła ;) wiesz... mamy specyficzny kontakt ze sobą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Diabeł...ale dzieci dorastają. A jak zaczniesz teraz sobie wychowywać dziecko, to później jak znalazł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maggic 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Leniwcu!!! jeszcze będziesz mi dawała buziaki :o :o a ja będę uciekał :o :) wycierał sie!!:o :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 2, 2009 pinokio to byl jego pierwszy nick...a ja od zawsze lubilem ta bajke :) dla mnie bedzie zawsze pinokiem :)....zawsze :) on nie ma nic przeciwko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na śmietniku Napisano Grudzień 2, 2009 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach