PZU 0 Napisano Styczeń 6, 2010 wyślij mailem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 6, 2010 cześć :) Tęsknie za Leniwcem :O:O :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 6, 2010 wszyscy tęsknią za Leniwcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 6, 2010 cicho- no co Ty Leniwiec sie teraz leni w najlepsze. nie ma za nim tęsknić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Zasypało Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 7, 2010 zasypało, i to na amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 8, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 8, 2010 PZU zaspałaś?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 9, 2010 ))) Kochani :D Chciałam ogłosić, że jestem Królową nart!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Styczeń 9, 2010 wróciłaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 9, 2010 Siemka Hinatka :D Wróciłam...i w jednym kawałku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Witaj w domu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 10, 2010 {cześć} Iwciaaa :D Miło znów pojawić się na kafee ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Leniwiec Iwa Leniuszku............... dzięks za wiadomosc..............ale coś jesteś cały czas niedostępna :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Diabeł :D bo ja miałam ferie :D i odwyk od kafee :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Na kafe miałaś odwyk............. ale na gg.............dalej jesteś niedostępna :D : D :D :D :D :D a chciałem ci wiadomośc wyslac:D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Diabeł....bo ja mam tak często :D Nie zawsze mam ochotę gadać przez gg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Możesz teraz właczyc na chwile........ jeśli to możliwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Jestem....ale ukryta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 11, 2010 ((())) ludki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
książe bzik 0 Napisano Styczeń 11, 2010 Leniwcu Kocham Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 11, 2010 księciuniu...ja niestety tego nie mogę stwierdzić...bo ciebie nie znaju :P ale witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
książe bzik 0 Napisano Styczeń 11, 2010 Słonko to ja :P ;) znasz mnie przytul mnie teraz :P mocno :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
książe bzik 0 Napisano Styczeń 11, 2010 czekam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 11, 2010 hahahah.....mam nadzieję, że sluszne skojarzenia mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
książe bzik 0 Napisano Styczeń 11, 2010 nikt mnie nie kocha :o :( nikt nie przytuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 11, 2010 przecież przytuliłam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
książe bzik 0 Napisano Styczeń 11, 2010 nie chłodem powiało myślałem ze mnie lubisz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
książe bzik 0 Napisano Styczeń 11, 2010 teraz całuj.... :P :P w usta :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach