Gość pzu orange Napisano Styczeń 15, 2010 7 godzin pracy:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Fioletowa fakt , jeszcze tylko 8 h pracy :D PZU powiadasz z lenistwa ? to już wiem dlaczego tak nierówno farbę położyłaś za prawym uszkiem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu orange Napisano Styczeń 15, 2010 jaka farbę, za jakim łóżkiem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 15, 2010 PZU nie za łóżkiem tylko za uszkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu orange Napisano Styczeń 15, 2010 aaaa:D ale ja nie mam farby na włosach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Jak to nie masz jak masz :D przecież widzę odcień marchewkowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 PZU coś słabo kontaktuje dzisiaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Fioletowa , ale ze względu na Jej stan wybaczymy kobiecie co nie ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 tiaaaa.... jakby to powiedział Tycjan Piękny, jedna z prawie-gwiazd forume. W jej stanie to ona już nie jest kobietą, jest kobietonem :P :D:D:D:D PZU jak dzidzia, wszystko dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Widelec nie drażnij lwa :p patrz bo ich jest dwoje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 15, 2010 ktoś tu cos o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 chyba mnie poniosło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Pzu a coś Ty niewiasto na podwóreczku była ? zobacz jakie policzki masz różowiutkie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Widelec aby Ciebie za daleko nie ponieśli , bo drogi do domu nie znajdziesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 w Twoim stanie nie wolno się złościć ani denerwować, pamiętaj PZU :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 15, 2010 jeszcze tylko 1:54 minuty Pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 jeszcze tylko 6 godzin :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Jeszcze tylko 6 i 52 do końca szychty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 15, 2010 figlarka...PZU sprawdza naturalne materiały do make-upe :D Jak widzać, buradzki działają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 15, 2010 widelec...coś dla ciebie ;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4344375 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 tia. świetnie. co więcej, albo ma godną następczynię (niejaka siuneczka) albo znów zmienia nick :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 15, 2010 zmienia nick :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 15, 2010 A z tą siuneczką wszystko jest w porządku ? :D Leniwczyku , Pzu lepiej nie zaczepiać :p bo tylko patrzeć jak maleńki podrośnie i nam tyłki skopie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 15, 2010 właśnie:D widze kolejny come back wielkiej siostry:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 15, 2010 figlarka...spokojna Twoja rozczochrana :D ja mam podejście do dzieci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 15, 2010 leniwiec--to sie świetnie składa, będziesz miała okazję sie niedługo wykazać, zaproszę Cie nie martw się:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 15, 2010 PZU....myślisz, że się wystraszę??? :D nic z tego :P czekam na zaproszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 15, 2010 O wypraszam sobie Leniwczyku , dziś schludnie uczesałam się :D PZU widzisz ? wyrośnie z "groszka" taki drugi Maradona to i imię możesz nadać Mu Diego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzu orange Napisano Styczeń 15, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 15, 2010 figlarka....tylko czemu ten warkocz ciągnie się po ziemi? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach