cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 18, 2010 widelec nie przy wszystkich :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Cześć, kruszyko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 18, 2010 "Kruszynko" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 18, 2010 rewq----szaaaa....bo ktoś usłyszy ;) figlarka...zaspało się? :S widelec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 18, 2010 :D Kruszynka to już o mnie w czasie przeszłym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 18, 2010 To było takie wspominkowe powitanie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 18, 2010 widelec...nie mów, że Ty tak jak PZU masz balast z przodu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Pracuje się Leniwcze , pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Figiel ---> jaki przygnebiający post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 18, 2010 A miał być mobilizujący :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 18, 2010 nie, nie jestem jeszcze kobietonem :P ale staję się chyba stateczną starszą Panią :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 18, 2010 widelec....już moher sobie kupiłaś? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 " rewq----szaaaa....bo ktoś usłyszy " to będzie taka nasza mała tajemnica Leniwiec :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 18, 2010 rewq ---> i nasza też ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PZU orange Napisano Styczeń 18, 2010 co robicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PZU orange Napisano Styczeń 18, 2010 jak mnie nie lubicie i nie chcecie ze mną gadac to powiedzcie, i tak mnie już nic nie wzruszy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 lubie cie chociaż nie znom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PZU orange Napisano Styczeń 18, 2010 rewq nie musisz mnie pocieszac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 18, 2010 PZU...to Ty nas nie lubisz jak piszemy-to znikasz...a jak znikamy...to się pojawiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PZU orange Napisano Styczeń 18, 2010 i jeszcze mnie obwiniają:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 18, 2010 PZU...jak to się mówi...złej baletnicy przeszkadza i rąbek od spódnicy :P rewq----ok...tajemnica ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PZU orange Napisano Styczeń 18, 2010 no dobra to mogę sobie stąd iść:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 18, 2010 PZU....znajdziemy cię...przed kafee nie uciekniesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 18, 2010 idem do domu :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 cicha ---> idź :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Cicha....ale czemu tak wcześnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 18, 2010 Leniwiec jestesmy więc sami ? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 18, 2010 rewq ---> jak dwa palce :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach