Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 29, 2010 figlarka...wow...czyżby w końcu odśnieżono drogę do Ciebie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Pudło :o właśnie zasypało mnie i nie mogę drzwi wyjściowych otworzyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 29, 2010 czyli pozostajesz w domku razem z kafee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 29, 2010 ladaco...to było samemu chwycić za łopatę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Leniwczyku nie ! wyjdę sobie przez garaż i pomacham łopatą :p Kafe coś mnie od dłuższego czasu zaczęło nudzić :D Ladaco nic zrozumienia z Twojej strony dla Pana ciecia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 29, 2010 ladaco...z Ciebie jest leń śmierdzący :O figlarka...mnie też nudzi...ale ostatnio mnie wszystko nudzi....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 29, 2010 To może zaraziłaś sie od PZU skoro Cię nudzi :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Ladaco a czy Tobie nie przytrafiło się nigdy zaspać ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 ladaco--ty leniu, ja tam sama wczoraj sobie odsniezyłam jak wróciłam z pracy:D coby dzisiaj otworzyć drzwi:D i jak dobrze mi się spało:D po takim wysiłku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 29, 2010 PZU dlaczego założyłaś czapkę bez nauszników :p ? przewieje Cie dziewczyno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 figiel--złego diabli nie biora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Złego na pewno nie , ale "groszek" jeszcze nie zdążył chyba nagrzeszyć co nie ??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 ale o maluszka to ja dbam, tylko czapka bez nauszników:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 cicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 29, 2010 No widzisz PZU jak ja muszę Ciebie pilnować ? :p Cicha a co Ty taka milcząca ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 bo jestem w transie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 cicha w jakim transie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 muzycznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 29, 2010 To mamy podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 no to gites tylko że ja siedzę sobie w pracy z słuchawkami w uszach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 cholerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Cholerko A u mnie muza daje czadu na pół domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Ja tam delektuje sie "koszmarnym Karolkiem " Polecam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 a ja jestem w transie planowania unieszkodliwienia normalnej inaczej kierowniczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 29, 2010 ja niestety nie mogę sobie na to pozwolić ale mogę Wam zaśpiewać :D:D You give me love, give me love:D Sweet loving :D You're all that I've been dreaming of :D You're all that I need :D uuuuuuuuuuuuuuu:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 ladaco-przyciągnowłes za soba ogon:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 29, 2010 cicha pospiewaj mi jeszcze bo ja nie mam nawet głośników w pracy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach