Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 ja ostatnio wracam do domu baaardzo późno i już nie odbieram poczty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 17, 2010 odpisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinszed Napisano Luty 17, 2010 i gdzie ta wiara poznikała:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinszed Napisano Luty 17, 2010 ale babiniec:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 jestem idealnym organizatorem czasu, na kafe tez siedzialam od rana cos pusto sie zrobilo:o czy tylko ja dzis nie pracuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 nie mylić z Babiniczem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 Zdzira....chyba tak :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 rewq, co ty taki malomowny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 przyczaiłem się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 17, 2010 zabraklo mu słów :D :D :D widelcu masz maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 Zdzira....rewq przejął się Twoim wpisem w stopce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 :D true Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 rewq przejal sie nim juz wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 widocznie trauma trwa do dziś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 Anna S. nigdy by tak nie napisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 Nie jestem Anna S., jestem Psychiczna K. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 17, 2010 zdzirka Anna S/???? O rajuniu :O MAm andzieje, ze nie chodzi o ta Anne S o ktorej myśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 Ty nie jesteś S. ? mój świat się właśnie zawalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 17, 2010 mnie niedawno powiedziano, ze jestem podobna do Anny D. :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 chollerka....ale Anny D teraz czy z przed kilkunastu lat? Bo to ma znaczenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 Jesteś ładniejsza od D. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 cholerka, wlasnie o tej Annie S. pisal rewq rewq, ale moge byc twoja kalina jedrusik:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 17, 2010 Leniwcu nie TEJ Anny D :D :D :D Raczej do Ani D. :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 zdzira --->>> bądź moja gretą Garbatą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 rewq a o mnie to zapomniałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 Leniwiec ty mnie nie chcesz i dałaś mi to odczuć many times :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 powiem wam w tajemnicy ze w tych nowych spodniach mam fajny tylek:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 17, 2010 oj, rewq wzruszyłeś mnie :D Aż sie zaczerwieniłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 17, 2010 rewq nie przypominam sobie :O a jeśli nawet...to kobieta zmienną jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach