klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Już spadam. Nie śmiem przeszkadzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 16, 2010 nasza Anno S. miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość palec i sloik miodu Napisano Marzec 16, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 16, 2010 wzajemnie, milego klon, zoooostaaaan dam ci cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 16, 2010 klon -->>> takie pomarańczowe gówno przyczepiło się tez do mnie :-) być może jest to ta sama osoba nawet . bądź czujny :D bo w jednym poście dopuściła się gróźb karalnych :D pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duchu nie wysilajsie Napisano Marzec 16, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestem duchem Napisano Marzec 16, 2010 duchu ??/ :D :D :D bu hehe he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a to sie babcia ucieszyla Napisano Marzec 16, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 Ale dzis pusto :D zdzirka dobrze, ze wpadł za ,a nie do ;) klon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 16, 2010 cholerka w sumie racja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 A gdzie Leniwiec sie leni? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 16, 2010 nie ma pojecia, w ogole nikogo tu dzis nie ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 Nawet Klon_ uciekł :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Odpracowujemy wczorajszy dzień spedzony na kafe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 16, 2010 cześć ja dziś musiałam przyjść godzinę wcześniej, ała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Śniło mi się, że obieram poarańczę ze skórki. Czy ten sen można zakwalifikować jako erotyczny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 pomarańczę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sfffd Napisano Marzec 16, 2010 Może zakochałeś się w jakiejś pomarańczy z kafe :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 A potem ta pomarańcza bez skórki goniła mnie samochodem po ulicach miasta. Ma ktoś sennik pod ręką ? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 16, 2010 klon- raczej tak, skoro to była rozebrana pomarańcza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 widelcu a juz myslałam, ze jestes z narzeczonym i zapomniałas o Bożym świcie ;) klon_ zdecydowanie to zalatuje pod sen erotyczny. Oznacza on, że masz nieczyste myśli o pewnej pomarańczy i na dodatek myślisz o perwersyjnym sexie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sfffd Napisano Marzec 16, 2010 Po prostu ta pomarańcza co ci groziła zapadła ci w podsiwadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 16, 2010 chollerka- słuchaj, od dwóch dni mieszkamy sami, i taki błogi stan będzie się utrzymywał przez najbliższe dwa tygodnie tylko, więc nie tracę czasu na kafe, tylko cieszę się z mieszkania w domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 widelcu to teraz rozumiem Dziwie sie, ze nie wzieliście urlopu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 16, 2010 nie, no bez przesady, do pracy chodzić trzeba bo byśmy się powybijali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 widelcu no nie wiem jak z tym powybijaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 16, 2010 jestem spowrotem obiad zrobiony, chata posprzatana na blysk teraz musze zrobic liste zakupow. A tak ni z gruchy ni z pietruchy - duzo placicie za prad?? Mnie juz zaczynaja dobijac te rachunki:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 Zdzirka ponad 300 stówy co drugi miesiac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 "byśmy się powybijali" Najpierw zadbajcie o ciągłość sztućcowego rodu - tak ze dwie łyżeczki i dwa widelczyki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach