Gość Napisano Marzec 16, 2010 cholerka - strasznie duzo. ale wy macie dom wiec i rachunki sa wyzsze. U nas oscyluje w granichach 120-130zl, tymczasem naprawde zwazamy na to, zeby oszczedzac prad. Dlaczego oni z nas tak zdzieraja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Bo żona prezesa spółdzielni mieszkaniowej musi mieć nowe futro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 I żona prezesa zakładu energetycznego też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 16, 2010 a co z moim futrem?? gdyby wszystkie rachunki byly takie, jak za gas byloby )) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 A jak postawisz sobie wiatrak, to będziesz musiała odsprzedać wyprodukowaną przez siebie energie elektryczną zakałdowi energetycznemu a następnie ją od niego kupić. Czy to nie piękny biznes ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guomi Napisano Marzec 16, 2010 a gdybyś ty jeszcze nie robiła błędów pisząc, to dopiero byłoby :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 16, 2010 o boze, gaz )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 16, 2010 Klon, ja opracowuje wlasny system produkowania energii, potajemnie oczywiscie zastanawiam sie nad potencjalem spirytusu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 16, 2010 cos mi sie palce dzisiaj omsmykaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zniewiescialy podobno zona ci Napisano Marzec 16, 2010 rzadko daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Na kiedy planujesz reozpoczęcie testów jakościowych ? Bo wiesz... Dysponuję sporą wiedzą ekspercka w tym zakresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 16, 2010 Klon, dam znac po pierwszym spuscie z lejka ale mysle, ze to moze byc interes zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 16, 2010 Wpadłam tylko się przywitać Nawet nie zdajecie sobie sprawy, z jakimi kretynami pracuję Najprostszych rzeczy nie potrafią zrobić, a teraz ja muszę siedzieć i wyłapywać ich błędy...bo się pogubili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale to oznacza Napisano Marzec 16, 2010 Leniwiec że jesteś kołem zamachowym w swojej firmie , okrętem flagowym bez którego wszystko się sypie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 16, 2010 Len, nie daj sie ja tam dzisiaj do pracy tylko na godzinke i to o 2giej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Len, w ciemno biorę twoich kretynów i oddaję Ci swoich ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żona klona Napisano Marzec 16, 2010 bardzo rzadko dopuszczam meza, kilka razy w roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 Zdzirka oczywiście, że energia w domu wychodzi drozej, ale my też oszczędzamy, a tu przychodzi rachunek i klops :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 Czy ta/ten obrażający pomarańcz ma jakieś kompleksy bo na to wyglada :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja siedzę w domciu Napisano Marzec 16, 2010 o świeczce a swiatło palę tylko w wc i łzience :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 Lepiej do łazienki tez bierz świeczkę, ewentualnie latarke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja siedzę w domciu Napisano Marzec 16, 2010 czemu ? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Owoc się ciska, bo się z nim nie przywitałem ;) Jestem dziś zawalony robotą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 Orange, zawsze to wyjdzie taniej i jak romantycznie :D Przy świecach :D klon_ niedługo założy twój fanklub ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja siedzę w domciu Napisano Marzec 16, 2010 cholerka --> śmiejesz się ze mnie śmiać ? :-( dlacemu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Tak, będzie sprzedawał tarcze strzeleckie z moim wizerunkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 dlacemu ? Bo to silniejsze od niej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja siedzę w domciu Napisano Marzec 16, 2010 :-( zła cholerka jest śmieje się z ubóstwa mojego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 Ja sie śmieje..? Skąd Każdy oszczędza, a swiece w łazience są nastrojowe Wicie co sie dzieje u mnie za oknem...? Jest śnieżyca!! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja siedzę w domciu Napisano Marzec 16, 2010 u nas za oknem słoneczko jak latem , dobrze ci tak cholerka ide po świeczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach