Gość żona klona Napisano Marzec 16, 2010 niech na tym cafe siedzi jak najdłużej toż zwierzę w pościeli.Będe miała spokój przynajmniej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja siedzę w domciu Napisano Marzec 16, 2010 opalam łydki świeczkami a nie lepiej golić??:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Czyżbym był bigamistą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Cholerka, mam dobre wieści. W piątek przyjdzie wiosna. Sprawdzone & potwierdzone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 klon_ czy masz wrażenie, ze dzieci dorwały komputer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 klon_ w piatek przyjdzie wiosna, bo ja mam swieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Gorzej. Nie można wykluczyć, że to są moje córki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 chociaz nie wiem czy sie z tego cieszyć czy płakac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 To co, urodziny ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 klon_ podejrzewasz że to styl pisania Twoich latorośli? :D Mam nadzieje, że w przedszkolu nie ma komputerów dostepnych dla dzieci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 klon_ tak :( TO już prawie setka na karku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 "Starzy jesteśmy wtedy, gdy większość ludzi wolałaby, żebyśmy już nie żyli" Wiliam Wharthon Niedawno cytowałem to Przerwie. Nie sądziłem, że jeszcze mi się przyda :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 William ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 Klon_ czyli mówiąc bez ogródek, nie jest ze mną jeszcze tak źle, tak? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Jak na kogoś, kto ma setkę , dobrze sobie radzisz z klawiaturą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 Tak mówisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Nigdy specjalnie nie martwił mnie mój wiek. Kryzys wieku średniego okpiłem sprawiając sobie psa wymarzonej rasy. Jedyne co daje mi się we znaki w związku z wiekiem, to bezustanny brak czasu na wszystko. Po prostu doba wydaje się być coraz krótsza. Z tym nie mogę sobie poradzić. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 klon_ , cytując moja mamę napiszę "zawsze podobali mi sie szpakowaci panowie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Przypomniał mi tekst Ala Bundy'ego: "to nie powód by rozkopywać groby" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 Klon- widzę, że oglądasz bardzo życiowe seriale. Czy przejąłeś nawyk Alla...? Chodzi mi o ten gest ;) gdy siedzi na kanapie przed tv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 16, 2010 12:08 [zgłoś do usunięcia] ale to oznacza Leniwiec że jesteś kołem zamachowym w swojej firmie , okrętem flagowym bez którego wszystko się sypie To znaczy tylko tyle....że jestem świetna w wynajdywaniu błędów innych...i dlatego to ja mam przydzieloną kontrolę nad współpracownikami :O Zdzira....no staram się nie dawać....ale czasami to szlak człowieka bierze :O Klon....sądzę, że byś żałował tej zamiany :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Telewizja ? W zeszłym tygodniu pozwoliłem sobie na dwugodzinny luksus obejrzenia "Forresta Gumpa" i tyle. Odkąd pies rozgryzł na drobne kawałki naszego pilota od telewizora, a ja stanowczo odmówiłem zakupu nowego, kwitnie nam życie rodzinne i dzieci podniosły swoją średnią ocen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 klon_pozostaje CI jeszcze zablokować internet ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 To byłoby już znęcanie się ;) Len nie myśl sobie znowu, że Cię ignorujemy. Po prostu nie chcemy przeszkadzać Ci w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Do mnie właśnie wszyscy wydzwaniają i pytają, czy jestem bardzo zajęty. No bezczelni po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 16, 2010 klon_ bezczelność Uciekam. Od razu napiszę, że jutro i w czwartek mnie nie ma, żebyście nie pytali co się ze mną dzieje ;) Milego Ps. Leniwcu widzisz jak Cie cenią w pracy. Gdyby nie Ty, boss dawno by sie załamał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 :) Leniwiec jest ceniona zarówno w życiu zawodowym, jak i prywatnym, czyli na kafe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 16, 2010 klon...wielkie dzięki :O Skoro w życiu prywatnym jestem tak ceniona jak na kafee....to załamka normalnie :O:O chollerka.....nie odchodź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 16, 2010 Leniwiec, spójrz na to w ten sposób: jesteś założycielką najbardziej zajebistego topiku na kafe. Nawet jeśli już nic więcej w życiu nie osiągniesz to i tak przejdziesz do historii Internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 17, 2010 :D Klon...dzięki, Ty to potrafisz podać dobry argument Ale widzisz....mam nadzieję, że na tym nie poprzestanę ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach