Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 18, 2010 figlarka...ja nie mogę używać kremów---mam alergię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 18, 2010 No to pozostał Tobie jeszcze gaz i zapalniczka :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 18, 2010 jesteście obleśne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Marzec 18, 2010 Widelec preferuje tzw "DZIADA" :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 18, 2010 widelec...wręcz przeciwnie:D My golimy również włosy pod pachami...powinnaś brać z nas przykład zamiast zaplatać warkoczyki :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 18, 2010 I włoski w nosie też nam nie zwisają :D traktujemy je odpowiednio , należycie i z wielkim " szacunkiem" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 18, 2010 o, znów ta tępa hipokrytka przegrana przylazła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 18, 2010 figlarka....mnie w nosku nie rosną włosy :D A Ty pewnie masz za dużo hormonów :P widelec...olej strzałę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 18, 2010 oł noł, nie zrobię jej tej przyjemności :D A co Ty Leniwiec robisz na kafe o tej porze, jeszcze w pracy jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 18, 2010 kibluję w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 18, 2010 ale na pewno nie dlużej niż ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 18, 2010 Gdyby boss kazał Ci odpracować czas spędzony na kafe, to nie wyszłabyś z roboty przed Sylwestrem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 18, 2010 klon...a co, zazdrościsz? :P Widelec...a do której TY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 18, 2010 "Maja praca jest moim hobby i moim wypoczynkiem", jak mawiał jeden z moich dawnych szefów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 18, 2010 ja standard, do 19 minimum :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 18, 2010 a ja do 18-stej :O:O klon....a moje nie jest moim hobby...a tym bardziej moim życiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 18, 2010 Tak, wiem. Bez reszty poświeciłaś się kafe i temu topikowi :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 18, 2010 "A Ty pewnie masz za dużo hormonów" - też nie mam :( ani włosków , ani nadmiaru hormonów :( ale czekam z niecierpliwością aż zaczną pojawiać się między górna jedynką a prawą dwójką :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 18, 2010 Figiel, czy ja dobrze rozumiałem, że to był taki nieprzyzwoity żart ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 18, 2010 Jutro o tej porze będziemy mieli wiosnę. :) Coś do słuchania o zmierzchu. Pewnie link znowu wklei się ze spacją :-o : http://soundtrack.wrzuta.pl/audio/87JT4JypWEU/angelo_badalamenti_-_into_the_night Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 18, 2010 klon...tylko to co jest za oknem podważa Twoja tezę o jutrzejszym wiosennym dniu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 18, 2010 17:04 [zgłoś do usunięcia] klon_ (temp46@interia.pl) Figiel, czy ja dobrze rozumiałem, że to był taki nieprzyzwoity żart ? Wskaż proszę w nim nieprzyzwoitość :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Pierwszy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cikulinka chinka Napisano Marzec 19, 2010 duga !!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Jest jeszcze jedno miejsce na podium. Można zawalczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczowa..pomaranczka Napisano Marzec 19, 2010 przelotem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 19, 2010 skoro tak zachęcasz klon_ to nie ma sprawy CZECI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reeeeee Napisano Marzec 19, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczowa..pomaranczka Napisano Marzec 19, 2010 haha nie czeci a czfarty :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 19, 2010 CzVarty :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach