Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 19, 2010 ale godzina była taka sama , zadecydowały sekundy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianek był czeci Napisano Marzec 19, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczowa..pomaranczka Napisano Marzec 19, 2010 ale moge sie zrzec tego miejsca na Twoja rzecz bo ja tez lubie bardzo zdzirsona :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 19, 2010 spoko :-) to ja się zrzekam na rzecz marianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 19, 2010 miłego dzionka :-) jak się pojawi zdzirka to dajcie mi znac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczowa..pomaranczka Napisano Marzec 19, 2010 no to ja tez for Marianek place namber drei to tu dla ciebie :-P miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Faaaaan !!!!!!!!!!! Zdzirka jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 Klon, glosniej nie zarzuciasz dzis jakiegos zarciku z ranca??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 i w ogole to chcialam napisac, ze ostatnio zaniedbujecie topik. czeka was kara: http://tnij.org/f8cq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Zdzirka.... Skąd wiedziałaś co lubię najbardziej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 Ja po prostu wyciagam wnioski po przeczytaniu 439 stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 "Pies był niegrzeczny, wiec tatuś przykuł go do kaloryfera" - tak tłumaczyła moja małżonka mojej córeczce obecność pary kajdanek z purpurowym futerkiem, które moja córka znalazła pod naszym łóżkiem. Moja żona nie jest zbyt dobra we wciskaniu kitu :-o A tak w ogóle, co ta smarkula robiła pod naszym łóżkiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 :D:D:D dlatego swoje skarby trzeba trzymac w skrzyneczce na kluczyk, nie wiesz Klon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Teraz już wiem :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 jaki tu spokoj...na na na...nic sie nie dzieje...na na na..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 To juz ktora jestem..? pionta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 Przyszłam, wiec wszyscy sie zmyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 ja jestem czuj czuj, czuwaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 Nie widzialam Cie. Może okulary mi zaparowały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 czuje sie ominieta ale mozesz to nadrobic. masz jakies ciasto?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 zdzirka a mam A jakie chcialabyś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 A gdzie reszta? Poszli marzannę topic? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Cholerka :) Dwieście lat, dwieście lat... niech żyje nam... na na na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 Cholerka, ja o czyms nie wiem...??? jakies urodziny??? szarlotka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 klon masz szczęście, ze nie 100, bo oznaczałoby to, ze chcesz sie mnie szybko pozbyć ;) [ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 zdzirka no to ładnie wpadłaś :D :D :D Mam szarlotkę i karpatkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Zdzira, nie wiesz? No wiesz... , nawet po przeczytaniu 348 stron ? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 Ale masz tez urodziny?!?!?!?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 438 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach