Gość Napisano Marzec 19, 2010 cholerka, no nie wiem, az mi glupio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 mam, mam czuje sie staro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 438 to nie znaczy, że ma 438 urodziny, jak moze wynikać z sensu ostatniego posta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 no dobra, w takim razie poker face, nic nie wiedzialam, przepraszam nie bede skladac dennych zyczen. Zaraz Ci Cholerko piertolne urodzinowy wiersz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Ale młodo wyglądasz w tej pomarańczowej czapeczce. Podobno faceci nigdy nie pamiętaja o waszych urodzinach :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 czekam aż mi pierdolniesz urodzinowy wiersz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 klon tym bardziej dla Ciebie. jak chcesz moze być nawet [całus z jezyczkiem] Wstrzyknęłam sobie botoks , a pomarańczowy odmładza stad ta czapeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leniwy plastikowy widelec Napisano Marzec 19, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 A co to za pomarańczowa hybryda jest :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leniwy plastykowy widelec 0 Napisano Marzec 19, 2010 odmachajcie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Odmachujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 To aż takie niecenzuralne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 to chyba taki widelec do fast foodu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leniwy plastykowy widelec 0 Napisano Marzec 19, 2010 na to wygląda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Widelec, jesteś w ciąży z listonoszem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leniwy plastykowy widelec 0 Napisano Marzec 19, 2010 dlaczego mnie obrażasz? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Próbuję dociec, skąd takie działania maskujące ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 "dlaczego mnie obrażasz :( ' juz ostatnio słyszałam ten tekst tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Ciąża z listonoszem to nic złego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leniwy plastykowy widelec 0 Napisano Marzec 19, 2010 czuję się obrażona, bo po pierwsze nie do fast foodu, a po drugie nie jestem w ciąży z listonoszem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 cholerka, ty z podkarpackiego, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 zdzirka tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Załatwiłem wam pierwszy wiosenny dzień na dzisiaj, a wy się obrażacie :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leniwy plastykowy widelec 0 Napisano Marzec 19, 2010 bo obrażasz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 klon a skąd. Ja sie nigdy nie obrażam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Wiesz jak teraz musi się czuć przecietny listonosz, czytający ten topic :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leniwy plastykowy widelec 0 Napisano Marzec 19, 2010 nie wiem, u mnie chodzi listonoszka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 a za wiosne dziekuje tylko zrob jeszcze coś z tym wiatrem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 * listonosz/listonoszka, troszkę kultury proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 A wiatr jest ciepły, czy zimny ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach