cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 klon nie wiem jeszcze, bo dopiero za chwile idę na spacer :D ALe słyszę i widzę, ze jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Miał być ciepły. Wiatr jest jeszcze trochę niedopracowany ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYSYLALAM WIERSZ I WYGASLA MI STRONA, CALY POSZEDL SIE GRYZC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 nie no, bez sensu, nie odtworze tego:(:( Cholerka, wszystkiego najlepszego ale ja Ci tu jeszcze dzisiaj cos zgotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 zdzirka dzięki wiem, ze potrafisz zaskoczyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 a teraz sie chwal co dostalas dzisiaj rano:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 2 laurki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 19, 2010 bedzie dzis impreza? przypomnialas mi wlasnie, ze za 3tyg moj P. tez ma urodziny:o a ja odwieczny problem z tym, co mu kupic:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 19, 2010 Nie mogę dziś z Wami sobie popisać, bo mam od cholery roboty ale musiałam wpaść co by zaśpiewać cholerce urodzinowe STO LAT!!!! http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 19, 2010 hepi bersdej cholerka!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 widelcu leniwcu to najlepsze wykonanie "sto lat" jakie widziałam. :D CO prawda nie mam głośników, ale to co widziałam mówiło wszystko zdzirka pewnie, ze bezie impreza Będziemy z M i chollerkami oglądać wieczorem "czerwonego Katurka" na polsacie i objadac sie popcornem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Cholerka --->Ciekawe, twoje imprezy wyglądają idnetycznie jak moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 19, 2010 klon_ może coś w tym jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 19, 2010 to tylko oznacza, że Wy już należycie do grona "wapniaków" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Leniwiec ---> Cieszy mnie myśl, że przykładasz się ostanio do pracy. Ostatecznie z twoich bieżących składek będzie niebawem wypłacana moja emerytura :p :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 19, 2010 klon.....Ty się tak nie ciesz....bo tych składek to jak na lekarstwo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2010 Tym bardziej doceniam twój gest ;) Udanego weekendu. Ja jeszcze jadę pograć w kosza. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 20, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 21, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 22, 2010 :) Ocalamy topik od zapomnienia ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 22, 2010 http://www.alert24.pl/alert24/0,0.html Po prawej to nasze golebie, wykluly sie wczoraj:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 22, 2010 yyy, nie po prawej tylko na dole. No, to gniazdko, artykul ciagle sie przemieszcza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 22, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 22, 2010 to aż swoje gołębie do gazety wysłałaś? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Marzec 22, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 22, 2010 i kto tu bez kogo nie może żyć, co? przegrana hipokrytka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Marzec 22, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 22, 2010 buahahaha :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 22, 2010 Uwaga, po trzecim ziewnięciu wszyscy się na nią rzucamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach