Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 26, 2010 chollerka...nie myśl tylko gadaj jak na spowiedzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Wacek 1 Napisano Marzec 26, 2010 Fajny niczek, no nie ? Aż nie chce się wierzyć, że taka perełka przeleżała tyle czasu na forum zdominowanym przez męsko-szowinistyczne świnie. Z mocno przeszacowaną samooceną, zresztą :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 26, 2010 spiacy napiszę na maila, bo tu sie wstydzę [czerwona jak burak] ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Wacek 1 Napisano Marzec 26, 2010 Przeleżała nieużywana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 26, 2010 wiedzialam : :D :D :D :D :D :D zgadłam, zgadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Wacek 1 Napisano Marzec 26, 2010 Ten nick znacząco mnie dowartościowuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonówna orencz orencz Napisano Marzec 26, 2010 kto to, kto to??:D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 26, 2010 ww polegles po tym tekscie "On się nie zbliża. On się podstępnie skrada, by znienacka uniemożliwić nam realizację kluczowych celów wyznaczonych przez pracodawcę. " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 26, 2010 a ja nie wiem kto to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 26, 2010 ww to przez orange i jej teks o zniewieściałym? ;) A ile prawdy jest w nicku? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 26, 2010 czemu moje posty się nie pojawiają??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 26, 2010 leniwcu mail CO to za kod mi sie pojawil Znów coś wymyślili? "Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona" A.E. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Wacek 1 Napisano Marzec 26, 2010 Prawdy jest jak zwyle tyle, ile zdołamy komuś wcisnąć jako "prawdę" na tym forum :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Wacek 1 Napisano Marzec 26, 2010 Ja wczoraj walczyłem przez cały dzień z tymi kodami. Dziś przestały sie u mnie pojawiać. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 26, 2010 cholerka...dziękuję za oświecenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonówna orencz orencz Napisano Marzec 26, 2010 no to ja tez chce mejla!! czemu zawsze dowiaduje sie o wszystkim ostatnia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 26, 2010 Czyli tyle co nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 26, 2010 zdzira...ostatni będą pierwszymi... -w kolejce po papier toaletowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 26, 2010 zdzirka masz maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Wacek 1 Napisano Marzec 26, 2010 Ale pewnosci nie masz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 26, 2010 WW pewności nie, ale znasz to przysłowie "krowa ktora dużo ryczy malo mleka daje.." CHyba że masz dowód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 26, 2010 Dowód, ktory przedstawisz komisji, czyli nam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Wacek 1 Napisano Marzec 26, 2010 W świecie gry pozorów jaką jest kafe, liczy się przede wszystkim wrażenie jakie sprawiasz. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 26, 2010 cholerka...jesteś pewna, że komisja po wstępnych oględzinach będzie wstanie podjąć decyzję? Może trzeba będzie zrobić osobiste rozpoznanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonówna orencz orencz Napisano Marzec 26, 2010 no tak, mozna sie bylo tego spodziewac:D no i generalnie chcialam wam powiedziec, ze za 6 godzin rozpocznie sie weekend:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 26, 2010 LEniwcu zawsze zaczyna sie od wstępnych oględzin :D :D :D A później zobaczymy :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Wacek 1 Napisano Marzec 26, 2010 Odnoszę wrażenie, że jesteście kobietami małej wiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 26, 2010 My nie wierzymy na słowo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Wacek 1 Napisano Marzec 26, 2010 Czy trzeba mieć zaraz dwa metry wzrostu, żeby być wielkim ? Może ten nick oddaje mój charakter, upór lub finezję. :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Wacek 1 Napisano Marzec 26, 2010 No bo co innego mogłyscie mieć na myśli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach