cholerka... 0 Napisano Marzec 30, 2010 orange nie pisze sie POKAŻE tylko POKAŻĘ :P Pomacham, żeby nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 30, 2010 ja już nie miałam siły podnosić topic :O:O Dzięki za wsparcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 30, 2010 ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 31, 2010 Topiqe iz ded http://www.hiacynt.net/img/pogrz/pogrz.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2010 :D:D:D to moze popiszmy dzisiaj na nim wiecej niz zwykle? potrzebuje fajnego i sprawdzonego przepisu na salatke swiateczna, kebab, warstwowa i kurczak z ananasem odpadaja. Czy tak zapracowani ludzie jak wy beda robic jakas salatke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2010 no to se popisalismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 31, 2010 elo Zdzira co jest topik wam zdycha ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2010 elo elo ziąąąąą sam widzisz, Len pogrzebowe hiacynty wystawil, to juz chyba koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 31, 2010 ale dlaczeFFo ? :-( towarzystwo się rozeszło ? a niby taka przyjaźń tu kwitła ( chyba że przeniosła się gdzie indziej ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2010 no wlasnie nie wiem:o i gdzie ja sie teraz przytule?? moze na jakis top Ostrej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 31, 2010 do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 31, 2010 proponuję sałatke z zupek chińskich :D Szybka i smaczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 31, 2010 Zdzira Ja Ci dam na top Ostrej :O:O Wystarczy, że już jedna uległa "urokowi" Ostrej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2010 kto ulegl urokowi Ostrej??? :D Cholerka, potrzebuje czegos bardziej odswietnego:P Ale juz chyba mam, google pomogly Fan, to propozycja nie do odrzucenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 31, 2010 Zdzira to jest rozkaz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 31, 2010 zdzirka ja CI dam :P Ta sałatka jest odświętna,b o nikt nie wie co tam jest :D Nie jadlaś, więc wybaczam Kto uległ, no kto? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 31, 2010 zębiska ;) uległy Ostrej :O Zdzira...ja w kuchni jestem gościem, więc przepisu Ci nie podam, żadnego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 31, 2010 Czy zauważyłyście, ze Ladaco zrobił sie jakiś subtelniejszy... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 31, 2010 Dobra, skończmy ten ponury temat o O. bo nie ma sie czym ekscytować :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2010 Len, jakie zebiska, o czym ty mowisz???:D Fan, no wiesz?? http://www.story.pl/fotka/177/177351_l/Przytul%3DD.jpg Zdzira i Fan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 31, 2010 zębiska -fioletowe ;) Zdzirka....sory że to napiszę...ale jakoś zbrzydłaś na tym foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 31, 2010 "jakoś zbrzydłaś na tym foto" Leniwiec, mylisz się. Zdzira to ta po lewej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2010 spokojnie, to nie ja, to zdjecie z grafiki googla nie pamietam juz kiedy ostatni raz widzialam tu widelca kawal na dzis: Przychodzi 4 letni Jasiu do taty i pyta: - jak ja się znalazłem na świecie? Tata tak myśli co mu powiedzieć. - Jasiu, bocian cię przyniósł. Jasiu: - tato, czemu ty jesteś taki głupi? Tata: - Jasiu, dlaczego tak brzydko mówisz? Jasiu: - bo my mamy taką fajną mamę a ty pierdolisz bociany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2010 ha ha ha, nie skaczcie tak ze smiechu bo sufity rozbijecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 31, 2010 I uciekly I powiedzcie mi co to za porypane kody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 31, 2010 ja nie mam zadnych kodow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 31, 2010 widelecowa pojawia się...ale na innych topiqach :O klon....dzięki za uświadomienie mej skromnej osoby :P chollerka...kody są po to, żeby ćwiczyć Naszą cierpliwość :O Zdzirka...kawał tylko już znany :P ok...dzieweczki i chłopczyku...jadę do kontrahenta....a przy okazji na zakupy bieliźniane :D:D ale miejcie się na baczności...JA TU JESZCZE DZIŚ WRÓCĘ!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 31, 2010 Ja idę na spacer i nie bójcie się. Ja tu dziś już NIE wrócę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 31, 2010 Choleraka ---> wbiłaś ostatni sztylet prosto w serce tego topiku :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach