Wielki Wacek 1 Napisano Marzec 26, 2010 Znowu coś się kaszani z kafe :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dgbbb Napisano Marzec 26, 2010 wielki wacek to KLON :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Wacek 1 Napisano Marzec 26, 2010 Tylko nie mówcie nikomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 26, 2010 o matko...jak mi się nie chce dziś pracować :O P.S. cholerka szykuj się na imprezę....w czwartek będę w Krakowie :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 26, 2010 WW raczej miałam na myśli Twoja tęgość Gdybyś mial 2 metry i nazywałbyś sie Wacek wtedy miałbys nick "wysoki Wacek" A skoro jestes Wielki ;) Nic innego nie mialam na myśli Leniwcu w czwratek to znaczy w który czwartek? :D I co tam będziesz robić? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 27, 2010 cholerko 1 kwietnia...i jadę "kogoś" odwiedzić....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 27, 2010 do Krakowa zawitam 1 kwietnia...i jadę w odwiedziny do kolegi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 30, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2010 to nienormalne, ze nie ma nas nigdy na glownej stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 30, 2010 Więc komuś jednak udało się odgrzebać topik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 30, 2010 to z miłości do Zdziry podniosłem wam topike :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 30, 2010 ... bo się błąkała po topikach i nie mogła znaleźć sobie miejsca :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2010 oooooo jestem czerwona jak burak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 30, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2010 :D zaraz cos wam wrzuce i pokarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2010 http://www.voila.pl/130/nm7og/?1 moje dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Marzec 30, 2010 słodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 30, 2010 Słodkie. Urodę mają po tacie jak sądzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość analfabetko pisze się Napisano Marzec 30, 2010 POKAŻE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2010 Klon tez mi sie tak wydaje tata zreszta przylecial dopiero po jakiejs godzinie po wykluciu, ja nie wiem, u samcow to jakies genetycznie uwarunkowane czy jak??? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2010 pokaze, pokaze, wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2010 nie gadam z orencz na tym topiku wiec jesli czerpiesz przyjemnosc z pisania do siebie - sciskam goraco i zycze milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 30, 2010 Ważne, że w ogóle przyleciał. Niektóre samce zaraz po wykluciu się piskląt odlatują do ciepłych krajów :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złośliwy pomarańcz Napisano Marzec 30, 2010 zdzira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2010 co racja to racja. wazne, ze przynosi im jedzenie 3 razy dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 30, 2010 Rozsądny gość. Wie, że tylko w ten sposób można pozamykać im dzioby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2010 gdzie sa wszyscy?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 30, 2010 Ladaco Pracujemy Jak chcę mieć trochę wolnego po świętach to muszę podopinać sprawy do piątku :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 30, 2010 Klon, ale mamy dopiero wtorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 30, 2010 To mam jeszcze cztery dni i cztery noce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach