cholerka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 klon mi z kolei sie wydaje, że owoc pokazuje sie zawsze wtedy, gdy nie idzie do szkoły :P Biorąc pod uwagę charakter tych wpisów, ich treśc, jestem niemal pewna, ze to osoba w wieku 13-17 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonównaaa orencz Napisano Kwiecień 1, 2010 :D a bo jakos mi sie nie chce logowac:o w ogole nic mi sie dzisiaj nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 próbowałem wkręcić parę osób ale się nie udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonównaaa orencz Napisano Kwiecień 1, 2010 ta, mi psikusa zrobil jedynie golab, zajebisty zarcik, ha-ha-ha:o nie mam juz jakos dzisiaj ochoty na inne dżołki:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonównaaa orencz Napisano Kwiecień 1, 2010 klon, jakie masz wymiary pena we wzwodzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 zdzirka to naprawde Ty? Czy Twój zły brat bliźniak :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 zdzira nigdy nie jest taka dosłowna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 1, 2010 nie, zapewne jakis licealista nie zdazyl na 3. lekcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 1, 2010 cześć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 1, 2010 Fan:D:D:D Widelec jak milo cie tu widziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 widelec no nareszcie zdzirka, ale skoro pytanie zostalo juz zadane... :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 1, 2010 wszystko w rekach Klona (chyba doslownie...) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 "to osoba w wieku 13-17 lat" Niekoniecznie. Poważne zaburzenia neurologiczne przytrafiają się ludziom w każdym wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 ""to osoba w wieku 13-17 lat" Niekoniecznie. Poważne zaburzenia neurologiczne przytrafiają się ludziom w każdym wieku " Jeśli bierzemy pod uwagę np. L. lub O. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 1, 2010 Stawiam na O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 *osoby pokroju L. bądź O. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Zdzira dlaczego się ubrałaś ? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 W każdym razie zdiagnozowanie tego typu zaburzeń jest łatwe. Po prostu tomografia komputerowa mózgu nie wykazuje ABSOLUTNIE NICZEGO :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 1, 2010 Fan, juz 10, ponadto sam widzisz ze zaczeli mnie podgladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Przypomniała mi sie podstawowka. Wiecie... pokazywanie palcem i... klon ma malego, klona ma malego... ;) Przeczytajcie to śpiewająco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Jak moglismy przeoczyć coś takiego w dobie kamer internetowych w każdym domu ? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 "klon ma malego, klona ma malego..." Cholerka mogłabyś przestać to w kółko powtarzać ? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 1, 2010 czasu mi brakuje na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 klon przeszkadza Ci to? :D Może wpisze to w stopkę? To byl tylko przyklad :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Widelec, bo przerwa na kafe powinna być wpisana do kodeksu pracy a jej długość powinna uzależniona od stażu pracy. Im krótszy staż, tym dłuższa przerwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Dobra, Dzióbki ja się żegnam póki co. ps. Klon Czekam aż sie kiedys w koncu pokażesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Z dzisiejszej rozmowy, mogę już wywnioskować które fragmenty mnie interesują Cię najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 1, 2010 cholerka milego dnia:) No dobra chlopaki i widelce a teraz zmobilizujcie mnie do pracy, bo juz zaczynam kombinowac co by tu zrobic zeby sie nie narobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Ten przecinek w poście powyżej powinien stać w zupełnie innym miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 klon nie schlebiaj sobie Źle zinterpretowałeś mój post zdzirka biegiem do pracy :D Musialam sie odewać, żeby klon nie obrósł w piórka :D :D :D a teraz poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach