cholerka... 0 Napisano Maj 26, 2010 żyję, żyje, choć ledwo :D Muszę odgapic nieco od Leniwca i zakupic nowy sprzęt, bo ten odmawia posłuszeństwa. ALe najpierw trzeba naprawic kilka rzeczy w domu i tak zawsze.... :O ;) Poza tym nie mam na nic czasu, ale co tam :D Pamiętam o Was. :D Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Maj 26, 2010 To nie wysyłać slajdów ? Cholerka?:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 26, 2010 wysyłaj, wysyłaj :D Prędzej czy później wszystkie obejrzę :D Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Maj 27, 2010 CZEŚĆ stekający ale radosny z coraz mniejszymi bólami .Gorzej niż kobieta przy porodzie,a który men "uwielbia" ciężkości na ciele.:P(Nie mówiąc juz o duszy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Maj 27, 2010 cholerka tylko pamiętaj jak przyjdzie zwrot czyli serwer oznajmi ,ze masz przepełniona skrzynkę zaprzestaję .Póżniej jak opróżnisz moge wznowić.Mam to w zasobach więc nic nie zginie.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 27, 2010 :D Chollerka....ale why ty chcesz odpoczywać od mojej skromnej osoby? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myruś weź jeszcze raz wyślij Napisano Maj 27, 2010 dzięki Myr :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko Pija Napisano Maj 27, 2010 targaj żmija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 28, 2010 A to co????? Nalot Degeneratów? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joł jest tu kto ? Napisano Maj 28, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myrev spodziewaj się maila Napisano Maj 28, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Maj 28, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sie ma albo nie ma Napisano Maj 28, 2010 ((())) widziałaś gdzieś Myrevina ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem ale już mnie nie ma Napisano Maj 28, 2010 czekam na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Maj 28, 2010 siema Co zapowietrzyliście sie albo pod wodą siedzicie:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrubyFred Napisano Maj 29, 2010 nudziło mi się i zagrałem se na sporingbet:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 30, 2010 Zdzira....no z tą ilością lat to przesadziłaś :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 31, 2010 leniwcu sama wiesz jak to jest :D Nie mam na nic czasu :( A co dopiero an kompa :( bobasek- dzieki za slajdy i póki co wystarczy,b o muszę je najpierw obejrzeć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Maj 31, 2010 Oki chollerka . Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 1, 2010 Chollerka...wiem, jak to jest...coraz mniej czasu mam na kompa w pracy :O NIESTETY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Leniwcu czyżby pracy Ci przybyło, czy szef założył podgląd? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cheryl Cole Napisano Czerwiec 2, 2010 No i bardzo dobrze. W pracy trzeba pracować. Rozumiem, że można sobie zrobic dłuższą przerwę, ale nie napierdalać cały dzień na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Ktoś tu zazdrosci ;) Leniwcu czyzby Twój szef korzystał z kafeterii? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolazabrze 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cheryl Cole Napisano Czerwiec 2, 2010 A czego tu zazdrościć? Tego, że już niedługo wyleci z roboty? Nie bądź śmieszna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 chollerko...Ty mnie nie strasz, że Boss może pisać na kafee :O Pracy przybył, bo firma którą prowadzę zaczyna panoszyć się na polskim rynku a co za tym idzie zwiększa swoje obroty...przez co ja mam więcej pracy :( Ale dzięki czemu mam większe premie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Leniwcu w takim razie tylko sie cieszyć ;) Ma ktoś wiadomosci od PeZetUuuu? nie mogę znaleźć maila do niej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stetryczały Introwertyk 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 siemanko IMPAS?:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 chollerka, ja niestety nie mam kontaktu z PZU :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stetryczały Introwertyk 0 Napisano Czerwiec 4, 2010 siema Co wy tutaj wszyscy z wawci jestescie? Za cicho u was:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach